Tandläkare Stockholm Tandhygienist Ulrika Melin

Tandhygienist Ulrika Melin

Sturegatan 18, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
På Tandhygienist Ulrika Melin får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut.

Du hittar oss på Sturegatan 18! 

Välkommen!

Vad tycker du om Tandhygienist Ulrika Melin

3.4
Genomsnitts­betyg
Baserat på 7 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarHåll i er nu för här kommer det. Ulrika ringde mig på remiss på tandläkaren och ville att jag skulle boka tid så snart som möjligt, jag sa till henne att maj var kört och att juni var osäker då jag har ett väldigt spretigt schema. Hon började med en otroligt rutten attityd köra över mig och vägra låta mig komma undan utan att boka en tid. I desperation kom jag med förslaget att jag kunde ta en tid och sen omboka den utifrån mitt schema. Till en början gick det inte alls att göra så, så jag sa att jag inte ville ha en tid alls. Hon började gorma på mig igen om att ”jag kunde ju ta en tid och sen boka om den”... känns det bekant? Jag bokade en tid och bad om att få en påminnelse. Självklart kom ingen påminnelse, men istället får jag ett samtal en kvart efter utsatt tid av en OTROLIGT otrevlig Ulrika som halvt skriker att jag hade tid för en kvart sen. Jag förklarade som det var att jag låg och sov och missat tiden. Hon vill då boka om tiden och ge mig en avgift för utebliven tid. Helt okej att man får en avgift, men hallåååå. ÅTTAHUNDRA för en tid man knappt visste att man hade och dessutom med det bemötandet? Dessutom har Ulrika och jag haft en otroligt intressant sms-konversation. Jag hoppas och räknar med att hon kontrar med den till min recension. Hon är otroligt oprofessionell och jag skulle inte rekommendera någon att gå dit, eller ens prata med henne om man inte är på alldeles för bra humör och behöver komma ner på jorden.
Från Sarah Paavilainen, 31 år -
Fruktansvärt bemötande! Vill varna alla för denna tandläkare. Hon är inte en trevlig person.
Från Eleonore Lundblad, 29 år -
Helt enkelt bara bäst! Försiktig, noggrann och väldigt gullig person.
Från Anneli, 53 år -
Bästa tandhygienisten jag haft. Så himla trevlig.
Från anonym -
Mycket vänlig, engagerad o noggrann! Gav sig tid. Jag känner mig väldigt nöjd med mitt besök!
Från Sophie Krepp, 75 år -
Ulrika är den bästa tandhygienist jag har haft. Oerhört noggrann. Trevlig. Lämnar inget ogjort.
Från Carl Inge wadström, 78 år -
Gå inte hit. Oproffessionell och uruselt arbete. Tandsten kvar i mun efter besök för tandstensborttagning. Det säger väl allt.
Från anonym -