Tandläkare Stockholm Sundbyberg Distriktstandvården Sundbyberg

Distriktstandvården Sundbyberg

Tulegatan 8, Sundbyberg
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Distriktstandvårdens Tandläkare på Tuletorget i Sundbyberg hälsar dig hjärtligt välkommen.

Du hittar oss på Tuletorget i Sundbyberg. Vår mottagning startades redan 1963 i Folktandvårdens regi. Vi har förädlat och införskaffat den allra senaste utrustningen. Nu växer vi och har anställt fyra duktiga medarbetare.

På kliniken jobbar ocskå en kirurg samt en specialist i protetik vilket innebär att man är specialist i kron och bro konstruktioner. Vi strävar efter att du som patient ska få den absolut bästa möjliga tandvård.

Hit tar du dig enkelt med pendeltåget till Sundbybergs station eller via tunnelbana till Näckrosen. Du kan även ta bussen 515 som stannar precis intill mottagningen. 

Vi har idag sju behandlingsrum på mottagningen. De är alla modernt utrustade och har även tv i taket. På kliniken har vi samlat allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Tillsammans utgör de ett team med en mycket bred och omfattande kompetens. är du i behov av särsklid vård så samarbetar vi med ett flertal tandregleringsspecialister.

Vi lämnar alltid kostnadsförslag till dig som patient. Vi är även anslutna till Försäkringskassan. 

Vid akuta besvär utöver våra ordinarie öppettider hänvisar vi till vår klinik på Drottninggatan 65 i Stockholm city som har öppet kvällar och helger. Telefon 08-412 007 50

Vad tycker du om Distriktstandvården Sundbyberg

0
Genomsnitts­betyg
Baserat på 0 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar