Tandläkare Stockholm Stureplan Dental

Stureplan Dental

Jakobsbergsgatan 8, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Kom till vår toppmoderna klinik på Stureplan för hjälp med all sorts tandvård. På Stureplan Dental hjälper vi dig med akut, vanlig, specialisttandvård, estetisk tandvård och tandimplantat.

Vi jobbar med marknadens absolut bästa och senaste material. Vi gör implantatkirurgi och protetik på kliniken och använder marknadens bästa implantat från Straumann. Personal från Straumann finns med vid alla operationer och vi samarbetar med mycket skickliga tandtekniker på plats i Stockholm.

Tillsammans har vi flera års erfarenhet och en stor passion för vårt arbete.

Vi tycker det är så roligt att träffa alla våra trevliga patienter, både nya och gamla! Välkommen till oss!

Vad tycker du om Stureplan Dental

4.3
Genomsnitts­betyg
Baserat på 6 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarJag var patient hos Alexander och var väldigt besviken. Det var helt fel när han insatt två tandimplanter mig utanför tandrader som resultat fick jag absolut oestetisk konstruktion. Dessutom hade jag inga problem med ben vad bekräftades med en undersökning på en annan klinik. Nu är jag tvungen att göra nya operation och ta bort dessa 2 implanter. Tyvärr kan jag absolut inte rekommendera Alexandra som implantologist.
Från Svitlana , 42 år -
Varit hos tandhygienisten Catarina Hackzell Varm och omtänksam och mycket proffsig. Kände stort förtroende. Kommer bli en trogen kund
Från anonym -
Är ny patient..men allt fungerade väl vid första besöket..
Från anonym -
Efter att ha skadat två framtänder, fick jag hjälp snabbt, professionellt och mycket skickligt gjort . Är jätte nöjd och återkommer mycket gärna igen. Kan varmt rekommendera kliniken.
Från Scarlet MIjac, 61 år -
Jag har varit patient hos Alexander och Ewa i flera år och har aldrig varit annat än nöjd. Ewa är den mest noggranna tandhygienisten jag varit hos och Alexander är oerhört skicklig. Alexander har lagat ett flertal hål helt smärtfritt och blixtsnabbt och lyckades med en mycket komplicerad borttagning av en visdomstand på ett särskilt skickligt sätt. Jag känner mig 100% trygg hos dem och kan varmt rekommendera dem.
Från anonym -
Räddare i nöden. Ringde med akuta problem, och blev inklämd med 45 minuters varsel. Första behandling klar på 30 min. Snabb uppföljning. Tack!
Från Robin Johansson, 32 år -