Tandläkare Stockholm Solna Solna Centrums Tandklinik - Michael Schein

Solna Centrums Tandklinik - Michael Schein

Hotellgatan 3, 5 tr, Solna
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
TANDLÄKARE SOLNA

Solna Centrums Tandklinik

Tandvård för hela familjen!

Vi ger tandvård av hög kvalitet med ett personligt omhändertagande. Du är välkommen till oss för all typ av tandvård.

Våra tandläkare i Solna på Solna Centrums tandklinik har lång erfarenhet av att behandla patienter som tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren.

Vid akuta besvär strävar våra tandläkare i Solna efter snabbast möjliga omhändertagande.

Vad tycker du om Solna Centrums Tandklinik - Michael Schein

4.3
Genomsnitts­betyg
Baserat på 11 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarBåde jag och min man har gått till Michael och Eva i ca 8 år nu och vi känner oss otroligt nöjda och trygga i deras händer. Min rädsla att gå till tandläkaren har helt försvunnit tack vare dem. Jag har fått två implantat som fungerar utmärkt.
Från Anna, 57 år -
Jag har haft problem med tandlossning under längre tid. Har varit hos flera tandläkare men blev aldrig av med mina tandproblem. En kollega rekommenderade Solna Centrums Tandklinik. Där blev jag mycket professionell bemöt och behandlad av tandläkare Michael och hans assistent Eva. Äntligen blev jag av med mina tandbesvär. Jag rekommenderar varmt Solna Centrums Tandklinik.
Från Mats Gustavsson, 59 år -
Efter många år som nöjd kund hos Michael & Eva ville jag testa annat! Upptäckte att årliga undersökning hos Michael och Eva omfattade att han kunde ta bort tandsten och att Eva polerade och rengjorde efteråt! Ingen separat besök hos dyr tandhygienist behövdes! Ingen självklarhet hos andra detta fina service som hos Michael och Eva är självklarhet. Nu bet jag sönder en gammal tand! Fick komma in på återbudstid och Michael med sitt proffsiga sätt började förbereda en krona - det enda alternativet - hos folktandvården ville dom laga tidigare samma tand fast jag ville ha en krona redan då! Men Michael har kompetensen att göra svåra arbeten; han anstränger sig för att kunden ska bli nöjd 100%! Och det har jag alltid blivit! Teamet Michael & Eva är oslagbar - jag kommer att fortsätta hos dom nu när jag vet att det finns inget bättre! Jag är tacksam att få den fina vården hos Michael och Eva!
Från Evie Roseneld, 66 år -
Jag sökte akut och fick hjälp akut. Lagade en tand som inte hade blivit fullständigt åtgärdad hos en annan tandläkare. Mycket trevligt bemötande, kompetent och noggrann. Professionellt tandvårdsbehandling med jätte bra resultat.Rekommenderar starkt tandläkare Michael Schein BÄSTA TANDLÄKAREN I STAN. 👌👌👌
Från Mana pakzad, 46 år -
Är den sämsta tandläkaren jag har varit med om.
Från Elias mohammadi, 28 år -
Är detta fejk reviews här inne?? Har varit hos några tandläkare men denna var inget bra alls. Under vår undersökning pratar han i telefon, säger inte ens ursäkt för det. Sedan informera han inte vad det ska kosta och om jag är okej med det priset, hade jag vetat om priset för undersökning låg på över 1600 kr skulle jag självklart gått till en annan tandläkaren. Jag skulle tipsa om Din tandläkaren i Solna istället, sist jag var där var det mycket bättre ångrar att jag inte åkte ditt... Dålig upplevelse usch... Hälsningar Elias
Från Elias mohammadi, 28 år -
Perfekta teamet Michael och Eva! Michael har varit min tandläkare sedan 1993 då han var nying på Huddinge Folktandvård. Fick en ordentlig renovering med bla skalfront och guldplomb. Jag fick så snygga rena gaddar så jag slutade röka då jag inte ville förstöra det fina jobbet han gjort. När han sedan flyttade till Solna och öppnade eget så följde jag så klart med, fast det är i andra änden av stan. Nu har skalfronten blivit till ett inplantat sedan jag förstörde den i en olycka. Supernöjd!! Känns nu som att komma på besöka hos gamla vänner när jag går på mina årskontroller.Tryggt, trevligt och kunnigt! Rekommenderar verkligen!
Från Maria Brayley, 62 år -
Rekommenderar Starkt
Från Jasmine Chavez, 25 år -
Bästa teamet Michael & Eva! Tack för att ni alltid får mig att känna trygghet i ert bemötande, utförande och erfarenhet. Jag har gått hos er i sju år och gått igenom olika behandlingar, enkla och svåra och med det sagt kan jag varmt rekommendera er som behöver gå till tandläkaren att boka tiden hos Michael Schein !!
Från Eva-Lena, 59 år -
Trevlig hänsynsfull, förstående varsamt handlag, det är nog därför jag har gått till honom i 20 år!
Från Tommy Lilo, 68 år -
Hos Michael & Eva känner man sig trygg i alla lägen, dom är utan tvekan dom bästa man kan gå till om man vill ha hjälp med sina tänder eller är superrädd för tandläkare. i Löööve them :-)
Från anonym -