Tandläkare Stockholm Solna Hagakliniken Solna

Hagakliniken Solna

Hagalundsgatan 30, Solna
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till vår nyrenoverade tandläkarmottagning på Hagalundsgatan 30 i Solna. Vi bedriver tandvård på vuxna och barn och tar även emot akuta och tandvårdsrädda patienter i en lugn och behaglig miljö.
Vi utför all form av tandvård och garanterar dig behandling av högsta kvalitet. Vi erbjuder räntefri avbetalning i upp till två år via Wasa kredit.
Vi talar svenska, språk från fd jugoslavien, spanska, grekiska, ryska, turkiska och engelska. Om du har svårt att komma dagtid finns möjlighet till tidsbokning även kvällar och helger. För akut tandvård erbjuds alltid en tid samma dag.

 

Vad tycker du om Hagakliniken Solna

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 6 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarHar besökt kliniken vid flera tillfällen och är supernöjd. Professionell bemötande och jätteduktiga tandläkare. Tack Hagakliniken!
Från Anella, 44 år -
Rekommenderar varmt Hagakliniken. Har nyligen avslutat tandregleringen med Invisiline. Jag är super nöjd med resultatet. Personalen är tillmötesgående, lyssnar på dig som patient, kunniga och super trevliga. Tack!
Från Katja, 41 år -
Fick tid snabbt och bra hjälp.
Från Satu Olsson, 53 år -
Jätte bra bemötande. Otroligt vänlig personal. Fick verkligen bra och snabb hjälp. Gick därifrån med ett stort leende på läpparna. Tack för att ni gjorde min dag!
Från anonym -
Supper nojd.
Från anonym -
Vänlig, glad och så proffsig personal som tog väl hand om mig. Jag var jätte rädd men de kunde verkligen lugna ner mig och genomföra behandlingen i min takt. De förklarade allt vad de skulle göra och på roligt sätt fick de mig att slappna av. Så tacksam. Tack Haga Kliniken!
Från anonym -