Tandläkare Stockholm Solna Din Tandläkare i Solna AB

Din Tandläkare i Solna AB

Hotellgatan 3, 5 tr Läkarhuset i Solna Centrum, Solna
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Din Tandläkare i Solna AB!

Välkommen till en trevlig, modern klinik i Läkarhuset, Solna Centrum, belägen nära buss och T-bana. 

Vi bedriver tandvård för vuxna och barn och tar även emot akuta patienter i en lugn, behaglig och stressfri miljö.

Hos oss är du i centrum och delaktig i behandlingen. Vi erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård. Vi har dessutom ett nära samarbete med specialister inom alla områden. Praktiken finns i ljusa fräscha lokaler med modern utrustning och inredning. Vi använder den senaste tekniken och behandlingsmetoderna.

Den senaste  digital röntgenutrustningen ger en stråldos motsvarar hälften av ursprungliga stråldosen och Du ser röntgenbilden direkt på datorskärmen. Detta gör att Du mycket lättare förstår diagnos och behandling. Hos oss får Du ett personligt och professionellt bemötande och en tandvård av högsta kvalitet till ett rimligt pris.

Vi strävar alltid efter att göra Ditt besök hos oss till en positiv upplevelse och gör vårt bästa för att uppfylla Dina önskemål och behov. Vi vill att Du skall känna dig trygg och veta att Du får bästa tänkbara tandvård.

Vad tycker du om Din Tandläkare i Solna AB

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 41 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarJag har alltid varit otroligt rädd för tandläkare. För några år sedan ramlade jag och slog ut framtänderna och har haft många besök men Ozan och Shiva. De är båda otroligt proffsiga, fantastiskt bemötande och tar sig alltid tid att förklara! Var där igår och drog ut en tand, det gick helt smärtfritt och då var det nya tillskottet Sebastian som utförde det. Sebastian var lika bra, så nu har jag tre superbra tandläkare som jag litar på och faktiskt tycker det är lite trevligt att träffa:)
Från Susanne Tidlund-Niang, 54 år -
Har varit där redan tre gånger för mindre ingrep redan,mycket nöjd!kommer att besöka dem för lite större ingrepp.Det kommer att fixa galant
Från anonym -
Bästa tandläkare jag har varit hos. Känner mig alltid lugn trots min skräck.
Från Catalina Cifuentes , 35 år -
Mycket trevligt bemötande! Förklarade ingående allt som gjordes. Lugn och varsam. Rekommenderas varmt.
Från Per Jäderblom , 54 år -
Pedagogisk,lugn,informativ och proffsig- rekommenderas!
Från Cecilia Bjuggren, 66 år -
I was very happy with the service that i received. Dr Ozan was professional, calm and thorough.
Från anonym -
Gick till Din Tandläkare i Solna för att få en andra bedömning. Den första tandläkaren jag var hos gav helt ok service och presenterade en plan med olika åtgärder. (Hade inte varit hos tandläkare på 6-7 år av olika skäl) Som tur var gick jag även till Ozan som dels var supertrevlig och dels menade att hälften av åtgärderna inte alls behövdes i dagsläget. Jag kände ett stort förtroende för Ozan och till skillnad mot andra tandläkare jag mött var han mycket mer personlig. Att jag valde just honom var helt och hållet pga de recensioner jag läst.
Från Hans Smedh, 39 år -
Bäst och behaglig tandvård experience.
Från Arina zech, 50 år -
Fantastisk upplevelse från bokning till avslut. Proffesionellt utfört arbete och mottagande. Ozan är informativ och pedagogisk, rekommenderar varmt!
Från Mustii, 34 år -
Dr Ozan är jätte duktig och informativ genom hela besöket och ser till att man är bekväm. Personligt och proffsigt bemötande i lugna lokaler. Rekomenderas varmt
Från Johan Lindbäck, 31 år -
Väldigt trevligt bemötande och lugn miljö, så man kan slappna av. Dr Ozan är mkt mjuk och försiktig. Bara bra upplevelse, rekommenderas!
Från Natalia Semenikhina, 39 år -
Slutfört min behandling och är jätte njöd med allt. Professionellt omhändertagande och trevligt bemötande. Rekommenderar!
Från Ove Larsson, 66 år -
Ozan är den bästa tandläkaren jag varit hos! Pedagogisk, lugn och tar sig tid.
Från Anna Freiman, 36 år -
Lätt på handen,pedagogisk
Från Cecilia Bjuggren, 66 år -
Väldigt bra bemötande och professionellt utfört arbete.
Från anonym -
Lugn,pedagogisk och trevlig
Från anonym -
Så himla trevlig och lugn.
Från Yvonne Nord, 46 år -
Lugn och pedagogisk.
Från anonym -
Jag är mycket nöjd, han var lugn och pedagogisk som var bra när jag var lite rädd. Hit går jag tillbaka
Från Tanya, 40 år -
Kanon bra, kommer definitivt gå tillbaka!
Från anonym -
Jättebra bemötande och bra tandvård! Fick många bra tips på hur jag ska sköta just mina tänder. Kan stark rekommendera denna tandläkare!
Från anonym -
Världens bästa, supergulliga och proffsiga!
Från anonym -
Bästa tandläkarna jag gått till!
Från Therese bergström, 25 år -
Väldigt trevliga och noggranna. Man får även väldigt bra med information och tips över hur man ska sköta just dina tänder om du borstar för hårt nånstans t ex. Att tandläkaren tar sig tiden har jag nog aldrig varit med om nån annan stans. En tandläkare som verkligen bryr sig om sina patienter. Så med det sagt bästa tandläkaren i Stockholm, rekommenderas!!!
Från Stefan Wentzel, 38 år -
Väldigt trevliga och noggranna. Man får även väldigt bra tips och information om hur man ska sköta sina tänder t ex vart man borstat för hårt och så vidare. Känns som det verkligen bryr sig om en, mer än någon annan tandläkare jag har varit hos, så med det skulle jag säga att det är Stockholms bästa tandläkare rekommenderas!!
Från Stefan Wentzel , 38 år -
Toppen tandläkare..äntligen har jag hittat rätt! Mycket proffsigt och omhändertagande!
Från anonym -
Toppen tandläkare. Kan rekommenderas. Jag gick dit först, men nu har även min man och mina 2 barn bytt till Din tandläkare i Solna. Alla är vi mycket nöjda. Jag rekommenderade en kompis som besökte dem även hon var nöjd och byter från sin tandläkare på Lidingö. Kan varmt rekommenderas!!
Från anonym -
Otroligt fint bemötande och professionellt utfört arbete. Väldigt nöjd med mitt besök! Kommer definitivt att besöka denna tandläkarklinik åter!
Från Gabriel Büyükaslan, 27 år -
Bästa tandläkarmottagningen jag varit på under mina snart 40 år. Kan varmt rekomendera andra att gå hit ifall ni inte är nöjda med er tandläkare
Från anonym -
Det finns bara positiva saker att säga om mitt besök hos Din tandläkare i Solna. Supertrevlig och kunnig personal som var väldigt serviceminded. Talade om och visade för mig på ett utbildande och bra sätt om statusen på mina tänder och vad jag ska tänka på. Högsta betyg och när det är dags nästa gång vänder jag mig till Din tandläkare i Solna igen.
Från William, 30 år -
Vid två tillfällen har jag besökt denna tandläkarklinik. Är väldigt nöjd och glad över att jag hittat hit. Rekommenderar denna tandläkare varmt.
Från Maria Johansson, 31 år -
Grymma tandläkare med riktigt bra service
Från Yekta , 36 år -
Super nöjd! Mycket proffsigt!
Från Simon Lindvall, 26 år -
Ozan och Shiva har varit väldigt trevliga och proffsiga! Behandlingen gick utmärkt och jag fick jättebra råd. Jag är mycket nöjd med mitt besök och varmt rekommenderar till andra som vill hitta en bra tandläkare.
Från SIMON CAUDERAN, 23 år -
Supertrevlig personal som tog emot mig på en röd dag (dagen efter nyårsafton då jag bitit av en tand). Uppskattar att ni förklarade alla steg i vad ni skulle göra och hela tiden frågade så att jag förstod och var okej. STORT tack för superbra service, kommer garanterat tillbaka!
Från Miguel Leander, 31 år -
tidbokning gick smidigt och tandbehandling gick perfekt !
Från anonym -
Jag var verkligen nöjd med tjänsten. Jag rekommenderar.
Från anonym -
Mkt nöjd
Från Tania Cardani, 51 år -
Väldigt duktig tandläkare nöjd med besöket
Från anonym -
Mycket bra bemötande, tydlig och bra information om kommande behandlingar och kostnader.
Från Bun Karlsson, 52 år -
Det var väldigt bra bemötande av gruppen och väldigt duktigt tandläkre
Från anonym -