Tandläkare Stockholm Skärholmen Tandläkarmottagningen i Sätra & Vårberg

Tandläkarmottagningen i Sätra & Vårberg

Vårbergsplan 3, Skärholmen
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Tandläkarkliniken mitt i Sätra centrum (mitt emot tunnelbanan) och i Vårberg (utanför centrum vid parkeringen orange beskyltat)

Tandläkarmottagningen består av två olika tandkliniker, en i Sätra och en i Vårberg med ett gemensamt mål att alltid ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen av sitt tandläkarbesök. Våra kliniker på Sätra samt Vårberg är designade med dig i åtanke för att skapa en så härlig och fin upplevelse som möjligt.

Vår personal har alltid ditt välbefinnande i fokus och deras omsorg är tillsammans med deras kompetens en garanti för att du ska trivas inom vår tandvård.Vi utför all sags tandvård med den senaste tekniken och vårt tandvårdsteam har hög kompetens inom protetiska arbeten med mycket erfarna tandtekniker för att skapa de bästa förutsättningarnaför en lyckad behandling. 

Besök oss på 2 olika kliniker:

Vårberg Tandläkarmottagning (Vi har funnits sedan 10 år tillbaka)
Vårbergsplan 3, 127 43 Skärholmen
Telefon:  08-7107090

Sätra Tandläkarmottagningen i Sätra centrum mitt emot Tunnelbanan (Vi har funnits sedan 6 år tillbaka)
Sätra Torg 18, 127 38 Skärholmen.
Telefon: 08-7087190

Varmt välkommen!

Vad tycker du om Tandläkarmottagningen i Sätra & Vårberg

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 3 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarOtroligt bemötande och mycket duktiga tandläkaren . Är väldigt nöjd, denna klinik rekomenderas starkt !
Från anonym -
Bästa tandläkaren jag varit hos, har haft problem med tänderna länge då jag hela mitt liv varit dålig på att borsta tänderna men mee dessa tandläkarenär ingenting omöjligt, mina hål lsgades snabbt och proffsigt i god tid innan dom riktiga smärtorna kom. Bra pris och kanon service! Dessa tandläkare kan sitt jobb, stort tack! // Alexander Leylani
Från Alexander Leylani, 23 år -
Super bra klinik med trevlig personal Erfarna tandläkare som kunde hjälpa mig med ett trevligt bemötande Tack alla som har tagit hand om mig och gjorde mig jätteglad
Från Peter Jakobsson , 18 år -