Tandläkare Stockholm Skärholmen Tandakuten Skärholmen

Tandakuten Skärholmen

Ekholmsvägen 36, Skärholmen
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Om oss

Tandakuten Skärholmen är en toppmodern klinik med den senaste utrustningen. Vi erbjuder allt från grundlig till avancerad tandvård. Hos oss arbetar Midia Goran och Shamim Turabi, legitimerade tandläkare med lång erfarenhet inom yrket, både privat och inom Folktandvården. Både tandläkarna är vidareutbildade inom kirurgi, implantat, protetik( kron, bro, skalfasader, proteser) rotbehandlingar samt estetisk tandvård.

Vid akuta besvär får du tid samma dag. Vi har öppet helger och röda dagar.

Ditt välbefinnande ser vi som vår absolut högsta prioritet. Välkomna!

Vad tycker du om Tandakuten Skärholmen

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 6 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarJag har ont i tand.
Från Hameda Rasoli , 17 år -
Hade akut besvär en gammal lagning från smile som trillat bort, fick en tid samma dag hos Midia. trodde att det blivit hål ner i benet på tanden hade feber och värk i tandköttet. Efter röntgen visade det sig att ytan där den gamla lagningen suttit var dålig men att det inte syns på röntgen några allvarligare skador. Midia gjorde en ny tand i princip 70% av den gamla tanden hade lossnat och var skadad. Hon använde en kilformad stålform som hon fyllde med något plastliknande efter hon återskapat tanden så kollade hon 3 ggr med ett blått papper så höjden på den nya tanden var okey. Ytan till den närliggande tanden är perfekt så precis att tandtråd går emellan. Otroligt proffsigt utfört arbete och billigare en haffs jobbet från Smile. Smile använde en rak stålform som skadade tandköttet och som gjorde att avståndet till nästa tand blev fel matrester fastnade. Höjden på lagningen kollades 1 gång och blev fel. Fick gå ett år med problem. Tandakuten Skärholmen AB Summa: Snabbt att få tid, Proffsigt arbete, Snabbt jobbat 50% snabbare än Smile, Proffsigt material och Human prissättning.
Från Johan Andersson, 47 år -
Bästa tandläkare ever
Från Branka, 47 år -
Kunde inte vara mer nöjd, rekommenderas!
Från anonym -
Mycket proffsigt bemötande och duktiga tandläkare. Blev väldigt bra bemött och fick svar på mina funderingar. Kommer gärna tillbaka.
Från Mickael Birgersson, 55 år -
Hjälpsamma och mycket trevligt
Från anonym -