Tandläkare Stockholm Oral Care - Gärdet Stockholm

Oral Care - Gärdet Stockholm

Rindögatan 23, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Letar du efter en erfaren tandläkare eller tandhygienist på Gärdet? Vi erbjuder flexibel allmäntandvård för alla åldrar nära ditt hem. Här i våra nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm arbetar ett professionellt team med utbildade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi tycker att tandvård är högst personligt. Därför har du alltid en och samma tandvårdskontakt här på vår klinik på Gärdet. För dig som patient är det en trygghet att veta att samma person kommer att behandla dig, oavsett vad om det gäller rotfyllning eller bara en vanlig undersökning. Det är del i vårt arbetssätt för att kunna prioritera din personliga munhälsa. Välkommen till Oral Care Gärdet!

Vad tycker du om Oral Care - Gärdet Stockholm

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 5 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarDr Araz kan göra allt som andra inte kan/vill. Tack vare en fantastisk broled kan jag igen tugga maten ordentlig och skratta gott. Det var en stor "mission impossible", gjord av denna trollkarl till tandläkare. Tack doktor Araz Afraziabi, du är bäst! Och dyrt var det inte. En mycket tacksam och leende, Eleonora
Från Eleonora Luthander, 64 år -
Professionellt bemötande och trevliga tandläkare. Man känner att man är i goda händer. Har man varit där en gång lär man garanterat gå dit igen!
Från Linda Saremi , 24 år -
Flexibla och tydliga, Araz är otroligt trevlig och arbetar med lätta, mjuka händer. Då jag inte alls gillar tandläkarbesök så skapades ändå ett starkt förtroende! Rekommenderar starkt.
Från Linda , 35 år -
Suuuuper duktig tandläkare! Har tandläkarskräck men kände mig trygg hos Araz. Kirurgiska ingreppet gick hur bra som helst utan några komplikationer.
Från M G, 33 år -
Super trevliga och otroligt hjälpsamma!
Från Mikaela, 30 år -