Tandläkare Stockholm Nacka Nacka Tandvårdsteam

Nacka Tandvårdsteam

Telefonstigen 2, Nacka
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken

Nacka tandvårdsteam är en modern tandvårdsklinik i centrala Nacka. Vi erbjuder all typ av tandvård i nyrenoverade lokaler på markplan (rullstolsanpassat). Traditionell, estetisk och kirurgisk tandvård inkl implantat.Vi tar även emot barnpatienter.

Vår målsättning är att sätta Dig som patient i fokus. Vi håller hög servicegrad och skräddarsyr alla behandlingar för respektive patient. Vid akuta besvär har vi som målsättning att erbjuda tid samma dag. På kvällar och helger har patienter alltid möjlighet att nå oss via telefon.Vi vidarutbildar oss ständigt och använder endast välbeprövade och moderna material.På Nacka tandvårdsteam arbetar tandläkarna Niclas Wallenborg, Neda Hashemi och Mona Johansson. Våra tandhygienister är Ritva Söderqvist och Annika Koch.

Nacka och saltsjöbaden
Nacka Tandvårdsteam och Saltsjöbadens Tandvårdsteam slogs samman 2011 och har idag ett nära samarbete.

Saltsjöbadens Tandvårdsteam utför alla käkkirurgiska och implantatkirurgiska ingrepp. Tandläkare Walter Af Donner har många års erfarenhet och stort kunnande inom detta område.

Nacka tandvårdsteam är en del av Dentalum. Dentalum grundades av erfarna tandläkare, entreprenörer och visionärer som tillsammans vill skapa en helt ny upplevelse inom tandvården. Idag finns vi i Falkenberg, Borlänge, Ludvika, Nacka, Skene, Kinna och Borås och vi öppnar kontinuerligt fler kliniker i Sverige.

Vad tycker du om Nacka Tandvårdsteam

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarKlinik och personal i toppklass
Från anonym -