Karla Dental

Sibyllegatan 5, Stockholm
Välkommen till en trevlig, modern och topprankad tandläkarpraktik centralt vid Östermalmstorg. Vi utför allmäntandvård på vuxna och barn (kostnadsfri barntandvård), estetisk tandvård, implantat och akuttandvård.
Just nu har vi en blekningskampanj för 1.995 kr (ord.pris 3.500 kr), kontakta oss så berättar vi mer!
Dessutom 15% studentrabatt och kostnadsfri konsultation.

Tandläkare Karla Reigo har stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter och många har hos henne blivit helt botade från sin tandvårdsrädsla. Detta tack vare hennes lugna och personliga bemötande. Hos tandläkare Karla Reigo är Du som patient alltid i centrum. 
                  
Vi har många nöjda kunder. Hos oss får Du ett personligt och professionellt bemötande och en tandvård av högsta kvalitet till ett rimligt pris. 

Uppge "tandläkare.se" när du ringer oss så får du 20% rabatt på en grundundersökning.

Välkommen!

"En otroligt skicklig, behaglig och trevlig tandläkare som har botat min tandvårdsrädsla. Nu är det nästan roligt att gå till tandläkaren! Tusen tack!"

Vad tycker du om Karla Dental

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 3 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarJag anser att det är bra motagnin. Personalen är mycke professionell och trevlig. Jag känner inte att de vill lura mig på några kostsamma behandlingar utan gör det som är nödvändigt,men också bra. Jag skulle vilja rekomendera denna motagning till andra.
Från Srdjan rikalo, 40 år -
Min upplevelse av Karla Dental är bara possitiv. Jag känner mig alltid välkommen av all personal och mina problem är alltid tagna på allvar. Rekomenderar gärna till andra denna motagning.
Från Ljubica rikalo, 36 år -
Trevligt och varmt bemötande av både sköterska och tandläkare. Fick utmärkt hjälp med en problematisk bettskena, en noggrann undersökning och borttagning av tandsten samt polering! 10/10 utan tvekan!
Från Josefin Rosen, 25 år -