Emaljkliniken

Emaljvägen 16, Järfälla
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
På Emaljkliniken får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut.
Du hittar oss i Järfälla på Emaljvägen 16, varmt välkommen!

Vad tycker du om Emaljkliniken

4.4
Genomsnitts­betyg
Baserat på 4 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarHela familjen har gått till emaljkliniken i flera år. Kan inte rekommendera dem nog med gånger. Fick problem med min visdomstand och ringde kliniken kl 8 på morgonen, klockan 10 samma dag hade de lyckats boka in en tid åt mig och dragit ut tanden. Det gick snabbt, dom var proffsiga och jag kände mig trygg under hela besöket. Tanden var ute på 5 sek och jag hann knappt förstå att den var borta. Tack Tony och gänget på emaljkliniken.
Från Linda Ölund, 21 år -
Jag har gått till Emaljkliniken sedan 1996. Jag är supernöjd. Alla tandläkare och tandhygienister som jag har träffat har varit väldigt kompetenta och trevliga. Jag känner mig trygg med dem och litar på dem till 100%. Om något har gått snett, t ex när jag har tappat en plomb, har jag alltid fått snabb hjälp, även i semestertider. Och de ger mig råd och alternativ, har alltid koll på den senaste tekniken, så att jag kan välja den bästa lösningen för mig. Kliniken är fräsch och gemytlig och de har ofta nya apparater.
Från Lotta Paulin, 57 år -
Kan ni hjälpa med webbadress till registreringen tack.
Från Marianne Lundblad , 70 år -
Jättebra. Man känner sig lugn å trygg i Tonys händer.
Från Egon Bergström, 81 år -