Aspnäskliniken

Aspnäsvägen 12-14, Järfälla
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till vår tandläkarmottagning på Aspnäsvägen 12-14 i Järfälla.

Vi erbjuder ett stor utbud av behandlingar inom tandvård för att hjälpa dig med din munhälsa. Du tillsammans med din tandläkare utformar ett kostnadsförslag utifrån dina behov och önskemål. Vi tar emot remisser från andra kliniker för planering av implantatoperationer.  Genom att sammarbeta tillsammans effektiv ska vi hela tiden sträva att erbjuda en tandvård av hög kvalitet.

Vi är anslutna till FK. Det nya tandvårdsstödet ger alla ett extra skydd mot höga kostnader.Upp till 3000kr står du för hela beloppet.Kostnaden utöver det (upp till 15.000kr)betalar du hälften av.Överstiger kostnaden för behandlingen 15.000kr betalar du endast 15% av det överskjutande beloppet.kostnaden beräknas utifrån statlig  fastställda referenspriser.

Akuttandvård

Behöver man tandvård akut ska man i första hand vända sig till den tandläkare man brukar gå till, i sådana fall är det bra att ringa i förväg så att de kan förbereda sig. Vid kvällar och helger bör man söka sig till en mottagning som har öppet på dessa tider och tar emot besökare akut som te x folktandvårdens akutmottagning.
 

Vad tycker du om Aspnäskliniken

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarotrolig snabba och profetionella. Tack så hemsk mycket för hjälpen
Från anonym -