Tandläkare Stockholm Handen Haninge Tandvårdscenter

Haninge Tandvårdscenter

Handenterminalen 4, Handen
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Haninge Tandvårdscenter i Handen. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Haninge Tandvårdscenter

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarOerhört kunnig personal, som alltid ger ett varmt och vänligt mottagande. Jag har besökt Haninge Tandvårdscenter sedan omkring millenieskiftet (då de hette Team Nylander), och har enbart haft mycket goda upplevelser hos dem. Personalen är tålmodig och förklarar vad som utförs och varför. Genomproffsigt från första mötet till sista stund. Jag kan inte föreställa mig vad som skulle kunna förbättras, och ger dem därför högsta betyg på samtliga punkter.
Från Johan Lundgren, 36 år -