Tandläkare Stockholm Hallstavik Distriktstandvården Hallstavik

Distriktstandvården Hallstavik

Gottstavägen 4B, Hallstavik
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Vi på Distriktstandvården i Hallstavik hälsar dig hjärtligt välkommen.

Vi har en tandläkarklinik som finns centralt belägen i Hallstavik nära bussar och med besöksparkering för dig med bil. Vi erbjuder tandvård för hela familjen i en handikappsvänlig lokal. Vi har funnits i Hallstavik sedan 1942 och var från början en del av Folktandvården.

Vi är specialiserde på tandvårdsrädda patienter. Tandläkare Bengt Ljungkvist är känd för sin musikterapi och har förekommit flera gånger kring detta i Tandläkartidningen. Han hjälper tandvårdsrädda vuxna och barn. På kliniken jobbar även en tandhygienist som är specialiserad på tandlossningssjukdomar. 

Idag har vi en modern kliniik med ny utrustning, digital OPG (panoramaröntgen), expanderat med fler behandlingsrum och även flera medarbetare. Idag kan vi erbjuda avancerad käkkirurgi och protetik (kron och brokonstruktioner). Vi har en komplett setup som gör att du ska kunna få all tänkbar service. 

Vi hjälper till med akuta besvär och kallar dig på regelbundna undersökningar och erbjuder alltid kostnadsförslag innan behandling.

Välkommen in till oss Gottstavägen. 

Vad tycker du om Distriktstandvården Hallstavik

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarPå denna mottagning blir man verkligen bemött av trevlig personal som får en att känna sig lugn, har behandlats av Anders Mattson och Carina Andersson 5 stjärniga!
Från Solveig Karlström, 80 år -