Tandläkare Stockholm Farsta Farstapraktiken - Tandvård och Hälsorum

Farstapraktiken - Tandvård och Hälsorum

Storforsplan 1, Farsta
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Vi hjälper dig mot målet!
Tandvård & Hälsorum tar helhetstänket inom hälsa ett steg längre. Faktorer som rökning, vad vi äter, stress och motion påverkar både tand- och allmänhälsan. Med bred kompetens och erfarenhet inom hälsa, friskvård och tandvård erbjuder vi ett lika självklart som unikt koncept. "Sund kropp, frisk mun" är vårt motto. 

Alla människor har unika behov för att nå en tillfredställande god hälsa och välbefinnande. Inom tandvården har vi genom åren byggt upp en tradition av att arbeta långsiktigt och förebyggande med regelbundna kontroller och uppföljningar. Det synsättet har vi överfört även till friskvården. I våra ljusa och luftiga lokaler erbjuder vi dig personlig hälsoplanering, samt motivationen och verktygen som krävs för att nå den hälsa du vill ha.

Erik Davidsson har sedan 1980 arbetat som tandläkare med långsiktig hälsoinriktning. 
Liselott Davidsson är, från en bas som tandsköterska, utbildad till Friskis & Svettis ledare, massageterapeut, friskvårdsterapeut, personlig tränare samt kost- och näringsrådgivare.

Familjetandvård. Välkommen att beställa tid.
För en frisk mun i en sund kropp.

Vad tycker du om Farstapraktiken - Tandvård och Hälsorum

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 2 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarVäldigt trevlig och varm personal. Och det finns så mycket kunskap om helheten av kroppen. Bästa Tandläkaremottagning jag någonsin har varit till i mitt femtioåriga liv. Och då har jag besökt många. Dom här släpper jag aldrig!!
Från Tina Sommarlund , 52 år -
Mycket trevlig personal samt att man ser att kunskapen finns där. Det känns tryggt att sitta i tandläkarstolen med kunnig personal.
Från Robert Markay, 45 år -