Regelbundna besök hos tandläkaren är viktigt för hälsan.
Läs mer om Socialstyrelsens svar för tandvården och covid-19 här

Munlyckan

Gustavslundsvägen 169, Bromma Alvik (229 M)
1 recensioner

Mottagningen

Vår drivkraft på Munlyckan är att bidra till samhällsnyttan. Med vårt agerande vill vi påverka den moderna tandvården att ta mer ansvar för sina patienter och hjälpa alla att må bra. Som patient hos oss är du utlovad ett bemötande och en klinisk behandling som är hållbar för både dig och miljön.

All vår personal är utbildad i Sverige, och vi jobbar endast med svenska tandteknikerlaboratorier och väletablerade, svenska materialleverantörer.

Du hittar oss i Bromma på Gustavslundsvägen 169, eller på www.munlyckan.se.

Varmt välkommen!

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre

08:00-18:00

Personal

Kenan Crncalo

Kenan Crncalo

Tandläkare

Jag har god hand med tandvårdsrädda och har ett specialintresse för kirurgi, protetik och implantat. Min erfarenhet sträcker sig från att ha varit handledare inom kirurgi på Folktandvården till lång erfarenhet inom landsting och privat tandvård med fokus på stora behandlingar och rehabiliterande tandvård. Min viktigaste princip är att följa dig som patient för att kunna leverera tandvård som håller på lång sikt och som gör dig frisk och glad.

Carina Thuresson

Carina Thuresson

Tandhygienist

Jag tog min Tandhygienistexamen år 2005 vid Karolinska Institutet i Stockholm. Via Erasmus fick jag en möjlighet att göra en del av min praktik utomlands. Jag hamnade på en specialistklinik vid universitetet i Bologna, Italien, där jag gick parallellt med studenter på paradontologutbildningen. Detta gav mig mycket värdefull kunskap i mitt yrke som tandhygienist. Jag har många års erfarenhet inom både vård och tandvård och har tidigare arbetat både som undersköterska på mödravårdscentral, i en larmpatrull och som tandsköterska vid Folktandvården i Danvikstull.

Mitt motto är “en frisk mun hela livet” och för mig är det en självklarhet att munnen är en del av kroppen och att en god munhälsa är en del av en sund kropp.

Tyck till

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Omdömen

Väldigt trevlig och professionell tandhygenist som alltid har tagit hänsyn till mig som patient. Fräscht och rent i lokalen, och utrustningen framför allt.
Från anonym -

Vad tycker våra patienter

Väldigt trevlig och professionell tandhygenist som alltid har tagit hänsyn till mig som patient. Fräscht och rent i lokalen, och utrustningen framför allt.
Anonym

Medlemskap

Sveriges Tandhygienistförening
Privattandläkarna

Öppettider

Mån-Fre

08:00-18:00

Språk vi talar

Kroatiska

Bosniska

Serbiska

Engelska

Svenska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård
Bettskena
Estetisk Tandvård
Implantat
Käkkirurgi
Konsultation
Laserbehandling
Proteser
Rotfyllning
Snarkskena
Tandblekning
Tandhygienist
Tandlossning

Parkering

Parkering finns

Prisreducering

• Ansluten till försäkringskassan

Övrigt

• Erbjuder akuttandvård

• Kan hantera tandvårdsrädsla

• Erbjuder specialistvård