Tandläkare Stockholm Bandhagen Bandhagen Dental Care

Bandhagen Dental Care

Harpsundsvägen 76, Bandhagen
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Bandhagen Dental Care - din tandläkare i Bandhagen.Tandläkare i Bandhagen
Vi tar emot även patienter från Älvsjö, Huddinge, Farsta och Enskede.

Vår mottagning som ligger i Högdalen Centrum , ett stenkast ifrån T- banastationen. Bandhagen Dental Care erbjuder allmän traditionell tandvård och estetisk tandvård som skalfasader och Hollywood smile för ett vackert leende samt kirurgisk behandling för bl.a implantat.

Många lider svårt av sin tandvårdsrädsla och det blir en ond cirkel. Vi tar gärna emot dig med tandvårdsrädsla. Vårt mål är att få våra patienter att känna sig trygga och väl omhändertagna.

Kliniken är mycket fräsch och modern . Vi använder oss av senaste tekniken inom tandvård .

Det finns gott om gratis parkeringsplatser i centrum samt utanför mottagningen.
 

Vad tycker du om Bandhagen Dental Care

4.4
Genomsnitts­betyg
Baserat på 8 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarStroppig stressig och otrevligt bemötande från tandhygienisten Sara Al Ubusi som inte lyssnar på patienter. Slog sönder en komposit lagning som nu behöver lagas igen en vecka efter besöket. Lunch rasten är viktigare för henne än patienten. Sätter aldrig min fot i kliniken igen.
Från Hédi, 51 år -
Jag blev lite orolig när jag såg att jag skulle till en tandläkare som inte fanns med i personallistan, men jag sökte på hans namn och fann en mycket erfaren och duktig tandläkare som jag kommer att återkomma till om jag behöver. Han redogjorde för mig allt som jag behövde veta. Mycket kunnig och ett glatt och trevligt sätt. Kommer absolut att återkomma till denna praktik.
Från Yvonne Jonsson, 64 år -
Beställde basundersökning med röntgen och kostnadsförslag,men tandläkaren gick händel..serna i förväg. och gjorde behandlingar utan att först göra kostnadsförslag.
Från Bo Larsson, 86 år -
Storm trivs bästa jag har varit på
Från Charlotte Bergström , 47 år -
Har alltid varit jobbigt att gå till tandläkaren pga rädsla. Smärta är ju vanligt tänkte jag och jag har plågats många gånger i mitt liv. Så jag slutade gå i massor av år. Kom av en slump hit och nu valt att fortsätta. Skall genomgå omfattande behandling och tandsten sedan massor av år är rensad (Tack gunilla) och nu ska hela munnen åtgärdas av en mkt skicklig tandläkare so. Jag fått stort förtroende för. Tack för att ni fanns där när jag behövde akut komma och vilken tur för mig. Netski 58
Från Jeannette Karlsson , 58 år -
Det var en väldigt bra och trevtig bemötande. Väligt ducktigt personal och tandläkare, som hjälpte mig med implantad operation. Allting gick väldigt smidigt ock snabbt utan värk. Jag är mycket nöjd. Tack så mycket.
Från Ali Gholipour, 60 år -
Mycket professionella och trevliga. Det gäller alla på mottagningen. Kan varmt rekommendera!
Från Andre Hanes, 57 år -
han är bra, obs!!!mycket bra
Från Philemon ndombele, 58 år -