Aqua Dental Stockholm Centralstation

Vasagatan 12, Stockholm T-Centralen (132 M)
614 recensioner
Tandläkare Stockholm Aqua Dental Stockholm Centralstation

Mottagningen

Nytt journalsystem 

Vi på Aqua Dental Express, Vasagatan 12, har länge arbetat utifrån ett eget journalsystem. Från och med 1 september övergår vi till det journalsystem som våra övriga kliniker använder sig av. Bytet är positivt både för dig som patient och för oss. Det innebär att vi kommer kunna lägga ännu mer tid på att kunna leverera högkvalitativ tandvård till dig. Den enda praktiska skillnaden är att du istället för en slottid kommer att få en specifik tidpunkt att infinna dig på. 

Du bokar tider som vanligt här, via aquadental.se/boka eller genom att ringa oss på 010-188 00 00. Oavsett bokningssystem kommer vi att fortsätta leverera högkvalitativ tandvård och självklart inte kompromissa med vår tillgänglighet och din trygghet.  


Aqua Dental Express – Tandläkare vid Stockholms centralstation


Aqua Dental Express är en tandvårdsklinik som arbetar på patienternas villkor. Som tandläkare vid Stockholm Centralstation har vi öppet 365 dagar om året och det är enkelt att boka tid online. Du får nästan alltid tid samma dag. Här arbetar ett helt team av erfarna tandläkare, sköterskor och tandhygienister.

Eftersom vi har generösa öppettider årets alla dagar behöver du inte anpassa ditt schema efter oss utan enkelt boka den tid som passar dig. Om tandläkaren under din undersökning konstaterar att du behöver ytterligare åtgärder, oavsett om det gäller behandling hos tandhygienisten eller lagning av hål, slipper du boka en ny tid för återbesök. Om vi har möjlighet utför vi behandlingen direkt. 

Du får ett SMS med exakt starttid 30 minuter innan din behandling startar. Den tid du bokat är en slot mellan två klockslag och in tid kommer att starta någon gång där emellan.  Det finns inte någon sluttid för din behandling utan det bestämmer du som patient i den mån det går. 

I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare.

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp.

Ring direkt till vårt Servicecenter på nummer 08 121 50 758 så hjälper vi dig.

Välkommen till Aqua Dental Express – tandläkare vid Stockholm Centralstation.

Hitta till oss

 

Aqua Dental är Stockholms snabbaste tandläkarkedja, den har mottagningar i:
Hammarby, Östermalm, Kungsholmen, Mörby, Nacka, Sollentuna, City

Öppettider

Mån-Tors

Fre

Lör-Sön

07:00-20:00

07:00-17:00

09:00-16:00

Tyck till

4.7
Genomsnitts­betyg
Baserat på 614 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Omdömen

Sakkunnigt och omtänksamt utförd utdrag av tand.
Från Henrik, 69 år -
Tandläkare frågade plast eller krona, utan att förklara något. Sedan sa hon att hon inte kunde garantera arbete, att fyllningen kan lossna när som helst Dyrt,
Från Ruby, 65 år -
Jag fick min tid ombokad i sista minuten. Jag åkte hela vägen till kliniken och då ringde de och avbokade min tid! Dåligt 👎 Sedan ville de ge mig en annan tid som självklart inte passade mig. Bara för att inte släppa mig som kund(alltså, tjäna pengar) Dyrt!
Från Ruby, 65 år -
Trevligt bemötande och behandling som fungerade. Kändes noggrant genomfört.
Från Malin , 48 år -
Tyvär lämnar falska omdömen. Var hos de för ca 1 år sedan, är verkligen dåliga tandläkare, lämnat dålig omdöme och nu är under mitt namn 5 stjärnor ?
Från Ruzica Milijasevic, 54 år -
Felaktiga journaluppgifter. Hafsigt arbete.
Från Birgitta , 64 år -
UNDVIK!! Mardrömsupplevelse med lögner, oprofessionella "läkare" och misslyckade behandlingar! Ska försöka skriva så kortfattat som möjligt då detta är ett flera års ärende som fortfarande inte tagit slut eftersom de vägrar ta ansvar. Tyvärr är man helt maktlös när det gäller vård i Sverige, vilket dessa giriga lögnare tar vara på. Så var mycket försiktig med vilken tandklinik ni väljer. Min fru träffade en tandläkare som var väldigt trevlig och informativ i början. Han LOVADE att min frus behandling skulle falla in under en särskild tandvårdsbidrag pga hälsa, och om det mot förmodan inte skulle göra det skulle han (Aqua Dental) ta kostnaden. I efterhand förstod vi såklart att detta är ett knep de kör på, att få patienten att bli ivrig och förväntansfull för behandlingen, för att sedan neka bidraget. Och eftersom ord står mot ord och så länge han inte skrivit detta i journalen så finns det inget vi kan göra. Som sagt, patienten är maktlös i sådana här fall, de kan i princip skriva vad de vill i journalen och det är det som gäller. Dum som vi är fortsatte vi med behandlingen, och i början gick allting bra. När min fru började klaga på diverse besvär vid kontrollerna så sköt de hela tiden fram det till nästa gång, att huvudläkaren skulle kolla på det, utan att informera om att han slutat för länge sedan och bytt tjänst! Hon blev kastad mellan den ena tandläkaren otrevligare än den andra. Otroligt nonchalanta som aldrig lät en prata och berätta om sina problem. Ska noteras att alla dessa var från samma land och förmodligen fått sin "utbildning" utrikes, med tillhörande attityd. I slutändan förstörde de hennes tänder i form utav kvalité, färg, en krona som vi betalade tusentals kronor att fixa något år innan, flera hål varav flera uppstod mitt under behandlingen som de aldrig själva upptäckte och en tandställningsbehandling som avslutades i förtid. Det enda dom lyckades med var att hon fick ett bättre grepp, allt annat misslyckades fatalt. Anmälan till IVO var meningslös, och så sent som igår, nästan tre år efter att behandlingen började, säger de till henne att de bestämt att avsluta kontakten, avråder från att hjälpa henne och att deras beslut står fast. Jag vet inte hur de ligger till prismässigt jämfört med andra, men om man vill ha ett bra och professionellt bemötande, ärliga tandläkare som vet vad de håller på med och ett företag som tar ansvar för sina misstag så LETA VIDARE!! De har förstört min frus leénde och självförtroende, jag hoppas att denna ärliga recension kan hjälpa någon annan att slippa en liknande mardröm.
Från Ümmühan Ergün, 28 år -
Vi bara understryka att man blir nöjd och glad att ni löser allt så väldigt smidigt.
Från Martin johansson, 53 år -
Trevligt bemötande, väl utförd behandling.
Från Andrea Feichtinger, 43 år -
Trevligt bemötande och väl och noga genomförd behandling av hygienist!
Från Julia, 33 år -
Bra och trevligt bemötande! Enkelt att boka och bra service! Fick dock vänta ett tag på att få komma in trots bokad tid, men annars var allt toppen!
Från Julia , 33 år -
Slarvig 15 min behandling, (hygienist)
Från Susanne, 56 år -
Snabbt och bra!
Från Mats Holmbring , 67 år -
Jag delade med mig av min rädsla och berättade hur ont jag hade då jag hade en stor inflammation vid visdomstanden. Aldrig haft en sådan inflammation tidigare, jag fick ingenting mot det förutom att hon påstod att det var en riktigt stor inflammation. Hon skulle röntga och tryckte in apparaten och bad mig gapa mer fast hon visste att jag inte kunde det. Hon vägrade lyssna på det jag sa och jag fick inga svar på mina frågor. Däremot ville hon mer än gärna rekommendera en tandläkarkirurg för att dra ut tanden fast jag sa att jag aldrig haft problem innan och inte vill operera om det inte finns anledning till det (vilket inte fanns). Hon försökte få mig att där och då bestämma mig för operation och kontakta kirurgen hon tipsade om. När jag var färdig så fick jag även betala några hundra mer utan att de i kassan ville betala tillbaka det. Med tanke på smärtan så gjorde jag inte mer än att ifrågasätta och då sa de att pengarna kommer finnas för mitt nästa besök. Det blir inget nästa besök hos er tyvärr.
Från Ema, 33 år -
Toppen!
Från Saila, 67 år -
Bra , snabbt och det blev snyggt
Från Axel, 53 år -
Utmärkt
Från Kristina Wallén, 65 år -
Jättefint bemötande av tandläkare Moe. Jag har tandläkarskräck och har nog aldrig känt mig så trygg. Jag har inget negativt att säga om något, allt var toppen!
Från Helena, 39 år -
Mycket bra tandläkare man känner sig omhändertagen och snabbt tid fick jag. Tackar
Från Dan, 57 år -
Snabbt och bra tillmötesgående
Från Christina , 71 år -
Svårt att hitta parkering, annars var allt toppen
Från Li, 63 år -
Bra bemötande. Snabbat service och bokning, kunniga personal.
Från Mohsen Tafti, 38 år -
Utmärkt i alla avseenden
Från Erland, 79 år -
Trevligt bemötande😄 Och en grundlig undersökning av mitt problem.
Från Magnus, 54 år -
Proffsiga tandläkare , tandsköterskor och receptionister, vänligt bemötande & god service, korta väntetider,
Från Caroline, 61 år -
Bra bemötande och proffsigt utfört arbete
Från Edita , 53 år -
Snabbt och proffsigt
Från Olof , 62 år -
Toppen vård på alla sätt!
Från Robert, 48 år -
Oerhört bra bemötande. Jag har tandläkarskräck men den blev nog botad. Både tandläkaren ock sköterskan var så trevliga.
Från Lasse Andersson, 63 år -
Många lediga tider och snabb hjälp samma dag. Bra pris för arbetet som utfördes
Från Marcus, 38 år -
Kom in direkt utan väntetid tid. Mycket bra bemötande i receptionen och en duktig tandläkare.
Från Inger, 62 år -
Fick väntan dryg timme efter överrenskommen tid.
Från Hans, 75 år -
Är mycket nöjd med åtgärdande av tappad krona !
Från Rolf Pettersson, 75 år -
Vänliga och proffsiga!
Från Lennart Brodin, 62 år -
Korta väntetider, vänlig personal, proffsig tandläkare.
Från Iryna , 56 år -
Vist måste det kännas någonstans när man hamnar i tandvården - men inte: Så proffsigt, stadiga, snälla händer och super bemötandet hos Aqua Dental! Jag ser framemot nästa besök både till doktorn och hygieniskt. Underbart bra känsla i munnen - tusen tack!
Från Kaisu Nokelainen, 64 år -
Fantastisk snäll tandläkare, tråkigt att hon slutat. Alltid bra tillgänglighet med tider och betalsätt nu i coronatider.
Från Sabine, 35 år -
Vänligt, proffsigt
Från Anatoliy, 35 år -
Snabb service och tydighet i vad som skulle göras.
Från Karl Ove Andersson, 58 år -
Trevlig personal, snabb service och fina lokaler
Från Thorbjörn Ström, 48 år -
Vänligt, proffsigt och tryggt! Blev sedd hela tiden
Från Jonas, 53 år -
Mycket bra tandläkare och sköterska
Från Nils-Eric , 37 år -
Bästa tandupplevelsen på många år. Har inget negativt att säga, positivt enbart.
Från Martin, 35 år -
Alla guldstjärnor i världen till fantastiska Bann Hadi. Utöver sin professionalism och höga kompetens är hon varm, förtroendeingivande och har förmågan att få en att längta tillbaka till kliniken. Rekommenderar alla med, eller utan, tandläkarrädsla att boka en tid hos Bann.
Från Malin, 28 år -
De var mycket trevliga och proffsiga i både bemötande och utförande tack mvh axel
Från Axel Holmberg simoes , 53 år -
Bra tillgänglighet när man som jag behövde akut undersökning. Duktig tandläkare och trevligt bemötande från hela personalstyrkan
Från Christina, 67 år -
Jag kom in för en akut tid och behövde dra ut min visdom tand. Tandläkaren var super duktig, professionell och snabb. Skulle absolut rekommendera!
Från Cecilia, 27 år -
Alltid en väldigt lugn atmosfär, trevlig och duktig personal. Haft samma tandläkare i många år och de känns superbra, då jag tidigare tyckt de varit väldigt jobbigt att gå till tandläkaren så känns de idag inte alls lika jobbigt.
Från Mimie Buskas, 34 år -
Jag bet av en tand på kvällen vid 23-tiden. Morgonen efter kl 7:40 hade jag en tid hos en jätteduktig och trevlig tandläkare som snabbt lagade tanden så att den blev som ny. Uppskattade även att jag fick ett tydligt kostnadsförslag innan behandlingen påbörjades.
Från Catherine, 46 år -
Väldigt bra. Smidig bokning, proffsigt rakt igenom och dessutom mycket trevlig personal.
Från Roger, 65 år -
Många tillgängliga tider med kort varsel. Även basundersökning på helger. Superproffsigt och trevligt bemötande som alltid. Jag fick även ta ett covid antikroppstest 👍🏻
Från Mari Planthaber, 41 år -
Tack!
Från Tatiana, 43 år -
Fick tid samma dag och träffade en supergullig tjej som gjorde ett kanonjobb. Kommer återkomma.
Från Josefin, 38 år -
Tandhygienist Sandra i världsklass! Gjorde inte ont utan var en sån bra upplevelse
Från Martin, 44 år -
Fantastiskt bemötande och jättebra snabb vård. Drog ut en visdomstand och kände knappt av ingreppet varken under eller efter. Väldigt trevlig tandläkare och fick tid samma dag. Rekommenderas!
Från Ida, 29 år -
Underbart bemötande,utförandet var i toppklass!
Från Atakan, 45 år -
Helt fantastisk upplevelse!! Har rekommenderat er till alla jag känner, så otroligt nöjd ☺️🙏
Från Miriam, 35 år -
Vara toppen!!
Från Paul , 54 år -
Så snabbt och profsig hjälp - tusen tack!
Från Kaisu Nokelainen, 64 år -
Mycket nöjd, kom till under samma dag som jag beställde tid. Trevligt bemötande av receptionen. Underbar och trevlig tandläkare och tandsköterska
Från Christina Ulvefeldt , 67 år -
Mycket nöjd och trevlig bemötande!
Från Maria, 84 år -
Jättebra snabb hjälp👍
Från Conny, 55 år -
Jättebra akutmottagning, tidsbokning fungerade perfekt. Jättebra bemötande och behandling. High class på allting, vilket också syns på notan, skyhögt över referenspris.
Från Yngve Berglund, 70 år -
Bra service, tydlig tandläkare.
Från Sanna Magnesved, 35 år -
Underbar behandling av tandhygienist Sandra
Från Jocke , 32 år -
Fint bemötande från receptionen, tandsköterskan och tandläkaren. Sökte akut för en tand och jag kunde på direkten också göra min årliga kontroll. Fint och lyxigt väntrum med fri tillgång av kaffe eller te😉.
Från Carla , 58 år -
Har mött flera olika anställda och samtliga har varit jättebra från att man bokat tid tills att man gått därifrån varje gång. Kvalitén på arbetar är hur bra som helst och dom är bra på att ge information om vad som behöver göras och priset.
Från Kim, 41 år -
Nicest lady ,thaanks
Från Khatuna Sharikadze, 25 år -
Bästa tänkbara omhändertagande och mottagande. Tandläkare Pär var den bästa jag någonsin träffat på. Kändes tryggt!!
Från Helena, 47 år -
Så bra och snabba.
Från Måns Haegert, 45 år -
Åååh ni är rena änglar o det kändes trygg o musiken var toppen, om jag beskriva miljön så var det underbart o inga ifrågasättande o det bästa är omhändertagande o fick en snabbservice,jag rekommenderar aqua dental hjärtligt. Ni är bästa hittills 🤗🤗🤗❤😄❤❤❤❤
Från JUAN dan , 52 år -
Jätte bra bemötande och bra information under besöket. Väldigt nöjd.
Från Linda, 31 år -
Fick snabb akuttid en lördag morgon och fick jätte trevligt och professionellt bemötande
Från Patrik, 34 år -
Trevligt bemötande, fick tid snabbt.
Från Oscar, 28 år -
Har stark tandläkarrädsla och jag är mer än nöjd kände mig trygg och lugn både tandläkare och tandsköterska var förstående och proffsiga. Roxana Sabouri tandläkare och Sonja tandsköterska 👍👍👍👍 Min upplevelse efter 1 besök 🙌🙌🙌
Från Alexandra, 54 år -
Jätte trevlig och professionellt bemötande
Från Ronja, 26 år -
Super nöjd. Allt gick lugnt till. Bra för mig eftersom jag har tandläkarskräck. Mycket nöjd. Ingen väntetid att prata om. Tack 🙏
Från Michael , 57 år -
Mycket bra bemötande. Snabbt och ingen väntetid.
Från Karin Zachariasson , 68 år -
Proffesionellt i allra högsta grad, vänlig, snabb och lyhörd. Allt man kan önska sig
Från Ann, 57 år -
Fick en akuttid direkt efter att ha pressat sönder en tand på natten. Inte bara lagade hon det jag sökte hjälp för utan hon hittade ett annat litet hål på andra sidan samma tand och lagade det samtidigt. Kändes verkligen inte stressande att ligga i stolen.
Från Joonas, 39 år -
Otroligt bra bemötande. Tandläkaren jag träffade fick mig att känna mig som en nära vän. Har tidigare haft jätte problem med tandläkare som verkar skynda sig för att ta nästa person. Men nu var det mer fokus på att jag tyckte allt var bra. Rekommenderar verkligen Moe Jaber! Dom flesta tandläkarna är nog bra här. Men om du har chansen så är Moe den man vill gå till.
Från Niclas Frisell, 24 år -
Fick ett glatt och trevligt bemötande! Min tandläkare Per kunde svara på alla mina frågor och osäkerheter. Gick där ifrån lättad, supernöjd efter mitt besök.
Från Amanda, 27 år -
Ett lyckokast att surfa på akuttandvård och se att det fanns ledig tid hos aquadental på vasagatan. Slog till direkt, satte mig i bilen och körde dit, på vägen fick jag sms med en tid, 20 minuter senare. Väl framme fick jag vänta en liten stund och sedan hjälpte världens bästa tandläkare mig. Anela KM och hennes tandsköterska lyckades identifiera var jag hade ont. Efter röntgen och lite funderingar satte de igång med att ge mig bedövning på en tand, värken försvann, och när de borrade upp tanden släppte hela spänningen i kroppen. Tanden blev ren från den gamla fyllningen och förberedd för en rotfyllning hos min vanliga tandläkare. Tack snälla Anela med team som hjälpte mig så otroligt proffsigt och klokt. Så lättad idag när värken släppt och livet kan börja om igen. Hjältarna på Aquadental!
Från Anna, 58 år -
Mycket trevligt mottagande och snabb och proffsig fixning av mitt tandproblem.
Från Hans Lind, 66 år -
Mycket bra på alla vis. Tryggt att ha en tandvårdsklinik som har öppet på helger och kvällar förutom vanlig kontorstid. Många olika specialister inom samma klinik ser jag som en stor fördel. Smidigt! All personal som jag stött på har varit mycket professionella och också mycket vänliga.
Från Lena, 76 år -
Jag hade inte kunnat få bättre vård. Är gravid och hade panik. Jag har extrem skräck normalt men tack vare det fina besöket jag hade igår så kommer jag fortsätta gå hit. Är otroligt tacksam!!!
Från Susan Rasheed, 37 år -
Jag trodde på riktigt att den här hyhieniaten skulle slita ut mina tänder. Riktigt hårdhänt.Jag har nästan tappat min rädsla för tandvård hos er tidigare men nu har jag panik över mina tider i April . Tråkigt för era tandhygienister (jag har behövt många och ofta) har alltid varit fantastiska, både för min smärttröskel och rädsla.
Från Sara, 50 år -
De är så gulliga och man känner sig trygg & glad! Fast man egentligen hatar att gå till tandläkaren, så skönt att gå därifrån och känna tvärtom :)
Från Anna, 41 år -
Vänligt, tydlig information om mottagningen inför besöket, fräscha trevliga lokaler och kaffeautomat! Söndag f m akutbesök men kändes helt ostressat.
Från Lajla, 75 år -
Superbra och trevlig. 100% trygg
Från Caroline, 33 år -
Super fint bemötande och tandläkaren var väldigt duktig och framförallt försiktig. Kommer inte ha någon tandläkarskräck så länge jag går hit.
Från Ann-Kristin, 41 år -
Mycket proffsigt och trevligt bemötande och samtidigt väldigt smidigt och tillgängligt.
Från Pia, 49 år -
Super bra duktig tandläkare bästa jag någonsin varit hos
Från Carina sjölander, 45 år -
Mycket trevlig mottagning med tillgänglighet mitt i stan sju dagar i veckan. Bra bemötande samt kunnigt, hjälpsamt och professionellt intryck. Kan varmt rekommenderas.
Från Joachim Gustafsson, 38 år -
Friendly and professional. English-speaking if required. I had a lot of emergency work done and found the price very reasonable.
Från Matthew, 50 år -
Jag brukar bli väldigt nervös inför en tandläkarbesök men det gick super smidigt och fort! Tack för en väldigt professionell och trevlig bemötande!
Från Laura, 26 år -
Både tandläkare och tandskötaren var mycket pedagogiska och proffsiga när de hjälpte min syster med tandproblem! Fortsätt så!
Från Björn Söderberg, 60 år -
Duktig läkare och tandvård!
Från Weigang, 59 år -
Mycket trevligt bemötande. Och jobbet var proffsigt utfört. Så nöjd med helheten av besöket!
Från David Haleving, 50 år -
Oprofessionellt jobb
Från Ruzica milijasevic, 54 år -
Tusen tack för en jätte bra behandling, jag är tandläkarrädd men det var så mycket lättare än det brukar hos andra. Tack!!
Från Cecilia , 46 år -
Bokade akuttid på nätet kunde få vård inom några timmar - super!
Från Tomas Hemdal, 57 år -
Väldigt effektiv och trevlig
Från Kristoffer , 38 år -
Från Jarl Sigurdsson, 38 år -
Betyg 5+, bokade tid söndag kväll och lagning fixad på garanti måndag kl11. Lagningen blev t.o.m. bättre denna gång så kan varmt rekommendera team Maha & Roxana på Vasagatan 12.
Från Jan-Peter, 40 år -
Superbra!
Från Hugo , 31 år -
Jag hade inte gått på flera år och hade lite stress känslor angående det men blev otroligt bra bemött och kände mig bekväm på en gång. Kommer komma tillbaka!
Från Felicia, 31 år -
Mycket bra är nöjd
Från JOHAN PETTERSSON, 30 år -
Tackar för allt och alla
Från Per- Anders, 69 år -
Bäst!
Från Antonia, 30 år -
Rekommenderar starkt
Från Ellen, 25 år -
Jätte bra bemötande, kände mig trygg i deras händer.
Från Tim, 29 år -
Alltid 5/5 här. Från bokning till behandling. Utmärkt service.
Från Natalie, 38 år -
Bemötandet från personalen kändes inprogrammerat. Tandvården var bra.
Från Maria, 32 år -
Bra tandarbete men inte alls bra bemötande från tandläkare, har en översittarstil. Hennes co-pilot dock är en jättegullig och trevlig tjej som tog emot mig bra.
Från Jenin, 27 år -
Superbra tandläkare och sköterska - trevliga, förtroendeingivande och informativa!
Från Jonas Jakobsson, 35 år -
Tandläkare Ingrid var helt fantastisk. Jag har aldrig träffat en sådan bra,trygg, duktig o lugn tandläkare
Från Charlotte Haslum , 32 år -
Tandläkare Gunilla och tandsköterskan Mia ett mycket proffsigt team. Känner av det positiva samspelet dem emellan.Rekommenders varmt.
Från Ulla Clerkestam , 77 år -
Trevligt och bra bemötande
Från Monica, 60 år -
Proffsig, kunnig och trevlig
Från Sophie, 38 år -
Bra på alla sätt och vis. Professionellt, tryggt, seriöst och trevligt.
Från Petra, 42 år -
Nadja och hennes asisten super finna men repan är också utmärk I BY BACK
Från Aref Rasid, 54 år -
Proffessionellt. Snabbt. god info om efterbehandling. Jätteskicklig assisterande sköterska med
Från Bertil, 81 år -
Fick tid snabbt och allt gick bra från början till slut.
Från Stefan, 43 år -
Väldigt trevlig personal. Dock behöver jag vänta över en månad på en specialist, känns jobbigt eftersom jag forfarande har känningar i min tand, och rädd att få så där jävligt ont igen. Men i övrigt superbra!
Från Ann Sofia Kristina, 44 år -
Första gången på Aqua Dental. Fick träffa tandläkare Nadia som är ytterst kompetent och professionell. Genomgående bra bemötande från receptionen och tandsköterskan Sonya. Rekommenderar starkt tandläkare Nadia. Stort tack för bra service.
Från David, 35 år -
Är väldigt nöjd. Gick snabbt att få tid och väldigt trevlig personal.
Från Louise, 35 år -
Mycket professionell och bra information.
Från Alexander, 49 år -
Mycket vänlig, hjälpsam, snabb och effektiv. Bra vård.
Från Michael, 60 år -
Toppbemötande och superbra service! Har inte vart hos bättre tandläkare. Stort tack till Aleksandra för en lärorik och behaglig tandrengöring.
Från Oskar Hsia, 31 år -
Jag är inte positiv till detta ständiga utvärderande och mätande. Det är bättre om gruppen sgjlv jobbar med sin förbättring
Från Johan, 58 år -
Jag fick inget sms 30 minuter innan min bokade slot-tid var slut kl 10 vilket var jobbigt då jag hade mycket ont och hade varit vaken hela natten med akut tandvärk. Jag kände mig därför inte trygg med att min bokning hade fungerat via nätet. Ville inte lämna min lägenhet i onödan och träffa andra patienter då jag tillhör riskgrupp sedan en månad tillbaka. Upplevde detta mycket stressande, dvs att inte få det sms som utlovats. Jag Fick en felaktig instruktion av tandläkaren att ta Alvedon ihop med Ipren trots att jag uppgav att jag nyligen haft hjärtinfarkt och nu tar blodförtunnande medicin sedan 1 månad tillbaka. Jag hann ta 5 st Ipren under ett och ett halvt dygn innan jag av 1177 fick veta att det är farligt med mina två blodförtunnande mediciner. Tandläkaren kommenterade min hjärtinfarkt med att utbrista -Men du är ju så ung! och se förskräckt ut. Detta kändes för mig i min nya sjukdoms-situation obehagligt för mig dvs oprofessionellt i bemötande. Jag visste inte vad jag skulle svara och jag är själv väldigt chockad och ledsen över min hjärtinfarkt och vill/kan såklart inte diskutera den mer än att uppge att jag tar blodförtunnande mediciner. Jag kände det som att jag kanske borde förklara mig vilket inte går. Tandläkarna borde få utbildning i bemötande av patienter som har ont och kan vara i stress när de kommer pga smärta och som i mitt fall kanske har andra sjukdomar. Igår söndag skulle jag bli uppringd av receptionen då jag skulle få ett recept bekräftat på citodon blev jag inte uppringd och ringde därför tillbaka kl 15.58. Då hade stället redan stängt och någon växelfunktion svarade att de bara kunde ta ett meddelande till dagen därpå. Det gjorde att jag kände mig onödigt rädd över en natt till med smärta.
Från Maria Helena Theolinda Persson, 49 år -
Fick akut hjälp med utdragning av trasig tand. Lite stressigt med flera personer som gav motstridiga besked vad som skulle göras. Rätt så dyrt också med tanke på den korta faktiska behandlingstiden. Dock proffsigt utfört och utan obehag så på det stora hela ett bra betyg.
Från Christer, 64 år -
Bara positivt
Från Anna-Lena Andersson, 49 år -
.
Från Per-Olof Olsson, 67 år -
Ett bra ställe att fixa tänder akut.. ❤️
Från Bengt Braesch-Andersen, 66 år -
Bästa!
Från Nancy Akaoui, 39 år -
Snabb, tydlig och proffsig hjälp.
Från Kajsa Englund, 39 år -
Snabb hjälp, trevligt bemötande och bra information om efterbehandlingen. (drog ut en visdomstand)
Från Karl-Magnus, 71 år -
Jättebra vård men svindyrt 😇
Från Conny, 58 år -
Bet sönder en tand två på natten,bokade en tid på nätet, fick en tid direkt klockan 7 på morgonen. Möttes av en solstråle till receptionist, sedan ännu en trevlig tandsköterska och som grädde på moset en trevlig och skicklig tandläkare. Har nu bokat in mig för tandhygienist och vidare tandvård. Helt nöjd kund alltså. Fick dessutom ett detaljerat kostnadsförslag.
Från Peter Olofsson, 56 år -
Nöjd på riktigt
Från Mehdi, 39 år -
Hemsk upplevelse men jag är tandläkarrädd så det brukar vara hemskt. Bra bemötande o bra utfört.
Från Krister, 55 år -
Trots väntetid så fick jag sedan träffa en toppenbra tandläkare och tandsköterska. Behandlingen var snabb och smärtfri, trots att en tand drogs ut. 15 minuter efter att jag fick komma in i behandlingsrummet så var jag färdig!
Från Klara, 33 år -
Otroligt hög service och behandlingsnivå
Från Anders, 57 år -
Lätt att beställa tid god tillgänglighet. Trevligt bemötande
Från Ulla Kristina, 77 år -
Fräscha lokaler, lättillgängligt rena toaletter (vilket för mig säger en hel del om ett ställe). Otroligt förstående tandläkare, som hela tiden kommunicerade med mig så att min tandläkarskräck hölls i schack. Oerhört tacksam Det kändes som att de tar Covis-19 på allvar.
Från Patrik, 46 år -
It was easy to get an appointment even on 25th of December. The receptionist was nice and the clinic handles corona situations in a good way. But I didn't get explanation from the dentist what she is going to do to release my pain, she also didn't ask if I have any allergy before to give me a painkiller injection, she also did not tell me when I have to change the temporary dental filling. Everything I had to ask by self and it was not easy to talk for me because of pain and injection given. More explanation from the doctor side on actions will make my visit more comfortable, I guess.
Från Luda , 40 år -
Bokade tid 22/12 till 23/12 kl 7.Betalade med Klara. Då bekräftelse sms kom stod det att det var en slot tid kl 7-8. Hade då redan betalt. När jag ringde kundtjänst kände de ej till att det fanns något som hette slot tid. Åkte dit och fick besked att jag måste vänta. Kl 7.25 hade jag ej fått besked om när jag kunde komma in till tandläkaren. Var då tvungen att gå, då jag själv har patienter på barnmorskemottagning kl 8. Dålig information. Bemötande inte på topp.
Från Åsa, 61 år -
Tack för hjälpen
Från Magdalena, 59 år -
Tack för att ni fanns där för mig på julafton!
Från Per, 59 år -
Coronasäker/medveten mottagning.
Från Solveig, 73 år -
Bra och väldigt lugn.
Från Carina, 60 år -
Trevligt bemötande, väldigt noggrann och duktig tandhygienist.
Från Sofia, 31 år -
Fick ett väldigt bra bemötande, det vill jag säga först. Men min tandvärk har blivit värre efter mitt besök och fick aldrig svar när jag försökte ringa flertalet ggr till kliniken, blev kopplad och väntade mer än 10 minuter varje gång. Nu måstr jag boka akut tid hos en annan tandläkare.
Från Jonathan, 31 år -
Jag vill tacka jätte mycket Marsia och hennes ung kollega för ett stort tålamod, försorg och höga kvalifikationoner. Super bra.
Från Tsirikashvili Maya, 56 år -
Bra tandläkare. Bra med tider.
Från Gonzalo Madrid, 39 år -
Trevlig, bra och gav bra information
Från Aron, 40 år -
Trevlig tandläkare, noggrann och snabb! Förklarar bra under undersökningen.
Från Julia, 24 år -
Proffsigt och mycket bra information om tandstatus och olika val av behandling inkl dess för o nackdelar. Bra bemötande. Samspelet mellan tandläkare och sköterska var också strålande.
Från Maria, 57 år -
Hela besöket från receptionen, behandlingen till receptionen igen var mycket bra. Jag som har "skräck" för tandläkarbesöken känner mig lugn hos er.
Från Maria, 52 år -
Nöjd alltid bra bemötande, bra med tider.
Från Helena, 50 år -
Allt är bara perfekt, från bemötandet i receptionen, till behandlingen. Jag som har en otrolig tandläkar fobi känner mig otroligt väl omhändertagen och trygg under behandlingen.
Från Mikael , 45 år -
Toppen! Trevligt bemötande och fräscha lokaler, mycket nöjd.
Från Natalie, 33 år -
Grymma Aqua dental!
Från Niklas, 34 år -
Från Fredrika, 34 år -
The staff was really nice, giving me all the information I needed and explain me which options I have
Från Ailed, 30 år -
Väldigt proffsigt
Från Johan Renman, 66 år -
Jag vaknade kl 03,00 med tandvärk... Skickar ett mail kl 03,30. 03, 40 var det bokat och klart. Söndag eftermiddag utan tandvärk..? Snaka om effektiva och bra tjänster. Från och med nu är det min tandläkare. En som har tandläkar skräck.
Från Maths Söderberg, 55 år -
Jag anser att jag har tur att få tillgång till dessa tjänster, vård och mycket bra behandling enligt min mening ... Jag vet att jag har besökt många tandläkare och jag hittade inte vad jag hittade i detta medicinska centrum som kännetecknas av utmärkt service och vård för sina patienter när det gäller kvalitet, human behandling och hygien som motsvarar alla hälsostandarder och rekommendationer. Hälsningar från hjärtat till dig, de som är ansvariga för att betjäna och ta hand om dina patienter, och tack.
Från ALI, 69 år -
Sveriges bästa bokningssystem och professionell och trevlig personal. Mina bästa rekommendationer.
Från Per Broström, 63 år -
Jag fick vänta länge utanför min slottid vilket var hemskt pga min tandläkarrädsla. Dock var personalen i receptionen fantastiskt gullig och trevlig. Mycket fint bemötande. Tandläkare m sköterska likaså.
Från Helene, 54 år -
Utmärkt!
Från Frances Lesser, 75 år -
Fick snabbt rätt behandling. Tack!
Från Tatjana, 46 år -
Super liten dyr bara...
Från Manuel, 56 år -
Snabb och bra vård!
Från Ann-Christine, 72 år -
VARNING! Oseriöst företag som inte svarar på mail och som är fruktansvärt dyra jämfört med referenspriser och priser på hemsidan. Nästan 6000 kr för att dra ut 1 enda tand. En timpeng på ca 20 000 kr/tim för detta arbete. Inte seriöst!
Från Roger, 45 år -
Båda två var jätte trevliga och snälla!
Från Christoffer Burman, 25 år -
Superbra!
Från Mimmi, 26 år -
Jag Är njöd Behandling av aqua tandvård
Från Balvinder, 54 år -
Väldigt bra service, bemötande och kunnig personal! Väldigt fina lokaler! Kan varmt rekommendera dem!
Från Maria Scheele, 50 år -
Har varit här flera gånger och alltid blivit jättefint bemött och fått bra, effektiv vård. Jag har tandläkarskräck och de har alltid varit väldigt varsamma med mig. Rekommenderas varmt.
Från Åsa, 33 år -
Fantastiskt bemötande! Jag har tandläkarskräck, och dethär var bästa besöket hos tandläkare någonsoin!
Från Petra, 46 år -
Professionellt och trevligt bemötande! Fick en akuttid inom två timmar på en lördag.
Från Ann Henriksson, 66 år -
Fantastiskt bemötande för en med fobi. ❤️
Från Elisabeth Larsson, 51 år -
Proffs, lika bra som de bästa jag haft.
Från Joakim , 58 år -
Jättenöjd med besök! Som vanligt🌸
Från Alina, 26 år -
Tyvärr var tandläkaren oerhört dryg, rätt otrevlig och lyssnade inte till vad jag sa. Påpekade att min tråd bakom tänderna lossnat och då var jag förvånad och frågade vart. Till slut visade det sig att den inte alls hade gjort det utan den sitter bara inte alls på en tand som är helt korrekt, vilket jag försökte förklara och hade kunnat förklara om hon bara frågat och lyssnat. Tyvärr sänkte hennes bemötande hela besöket. Tandsköterskan däremot var jättetrevlig.
Från Fanny, 32 år -
Bra bemötande å försiktiga under behandling ingar ryck å tryck bara lungt å perfekt
Från Kenneth, 46 år -
Ranya 💯
Från Anastasia, 33 år -
När tandläkaren märker att jag har riktigt ont borde hen erbjuda bedövning,och inte säga jag är snart klar, när hen inte är det heller, sedan efter 8-10 timmar efter besöket kom värken tillbaka.
Från Erik, 54 år -
Fick en tid inom 24 timmar och på en söndag dessutom för en vanlig basundersökning. Supertrevlig och kompetent tandläkare. Bra bemötande överlag!
Från Anna, 27 år -
Alldeles för snabbt gick det. Hann inte ens berätta om mitt problem
Från Serkan Görgülü, 31 år -
Tryggt mottagande igen.
Från Anita Lappi, 58 år -
Efter en vecka så är jag fortfarande öm och har jag lite problem att öppna käken helt då det känns som ett gummiband sitter längst bak där bedövningen sattes. Annars väldigt trevlig personal och snabb hjälp.
Från Elisabeth , 32 år -
Väldigt nöjd
Från Catarina, 52 år -
Min tandläkarskräck är över!
Från Anita Lappi, 58 år -
Everything went well, the dentist and caretaker were really nice and patient.
Från Clément, 30 år -
Superbra!
Från Mladen, 60 år -
Väldigt bra tandläkare och bra service
Från Anders, 53 år -
Trevligt och professionellt bemötande
Från Peter, 61 år -
Fick akut hjälp och flertal råd omkring. Riktigt professionellt bemötande, lyhördhet och kunskap. Framför allt ett riktigt bra jobb! Så nöjd!
Från Mikael , 34 år -
Enkelt att få tider vänligt bemötande
Från Olof , 77 år -
Otrevlig och oempatisk tandsköterska som var sur och pushig redan från start. Kommer aldrig tillbaka till Aqua Dental Vasagatan
Från Tobias, 34 år -
Väldigt bra och mycket kompetent tandvård
Från Ronny, 69 år -
Så bra! Bet sönder en tand, fick tid inom ett dygn. Trevligt bemötande av både tandsköterska och tandläkare samt reception. Tanden fixad. Snabbt och smidigt. Priset är väl alltid en fråga som man kan diskutera. Men för mig var det värt det.
Från Roger, 51 år -
Stort tack till Dr Hasanein och Sam. Super professional
Från Mamak, 65 år -
Enkelt att få tid, trevligt bemötande och bra tandvård
Från Eva, 59 år -
Toppbetyg!
Från David, 49 år -
Trevligt bemötande ock proffsig behandling!
Från Miriam Lundgren , 78 år -
Snabb och bra hjälp!
Från Malin, 48 år -
Super Bra. Snabb och effektiv behandling. Fick stort förtroende och Rekommenderas varmt
Från Mamak Malm, 65 år -
Fantastiskt, Snabb och effektiv behandling, Finns inte bättre. Rekommenderas Varmt <3 <3 <3 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Från Mamak , 65 år -
Fick stort förtroende och blev väldigt väl omhändertaget. Proffsigt, metodiskt och tydligt att tandläkaren var mån om mig som patient. Det bästa tandläkarbesöket jag varit på.
Från Mona, 37 år -
Lätt att boka tid, trevligt bemötande
Från Gabriella Bernhoff , 47 år -
Uselt bemötande och dessutom ville dom inte göra något mot min extrema tandvärk förutom ta betalt. Hon berättade att jag har ont i en tand och att jag gnisslar. Som att jag inte visste det. Dessutom pratade hon med mig som om jag var 4 år inte 44 vilket jag faktiskt är. Lovar mycket på hemsidan men varken kunde eller ville hjälpa mig. Sorgligt att dom tar betalt när dom tittar in i munnen och konstaterar tandvärk och sen inte gör något åt den. Obegripligt.
Från Martin, 44 år -
Jättebra bemötande! 10/10, rekommenderas starkt!
Från Linn, 29 år -
Otroligt bra tandläkare
Från Thorbjörn, 63 år -
Toppen! Trevliga personal, fräsch lokal och snabb tidsbokning för akut behov.
Från Omar Faisal Omar, 29 år -
Blev verkligen väl omhändertagen.
Från Carola, 48 år -
Superbra!
Från Hanna, 24 år -
Very calm and comforting staff. Super professional
Från Hilde, 53 år -
Fick tid snabbt, bra bemötande och bra resultat.
Från Katya, 37 år -
Proffsigt och vänligt.
Från Dan, 61 år -
Proffsigt och pedagogiskt. Jättebra!
Från Dan, 61 år -
Mycket bra bemötande,det gick fort , trevlig personal och en sjungande tandläkare trevligt
Från Per, 58 år -
Bokade akut. Hjälp samma dag
Från Lars, 51 år -
Jätte nöjd med besöket. Fick snabbt en tid och jätte bra och proffsigt bemötande
Från Gunilla , 58 år -
Världens bästa bemötande, jag har tandläkarskräck och jag blev illa tvungen att dra ut en visdomstand efter en låååång dag på akuten osv för att lista ut vad det var som faktiskt gjorde så ont i mitt ansikte.. De var supersnälla och förstående och gav mig till och med dextrosol innan behandlingen då jag knappt kunnat äta eller sova på över ett dygn. Allt sen gick fort och smidigt och även om jag var ledsen och rädd så kände jag mig trygg i deras händer.
Från Sophie, 26 år -
Fantastisk Tim tandläkare, sjuksköterskan administration TOP
Från Filimon , 46 år -
Snabbt och smidigt
Från Serkan Görgülü, 30 år -
Har aldrig varit med om ett så varmt mottagande och super trevligt ställe, säger bara.. Världens bästa tandvård med goaste personal ❤️❤️❤️ BÄST
Från Christin , 55 år -
Den som jag tyckte inte är lång väntetid samt att jag betalade mer den på listan vid bokning . Jag tyckte inte heller om att tandläkare ville sälja tjänster som jag behöver inte .
Från Biljana, 33 år -
Jag som tandvårdsrädd tyckte bemötandet var över förväntan. Allt gick smidigt och snabbt och dem förklarade och frågade hur allt gick hela tiden.
Från Marie, 27 år -
professionell, snabbt och bra bemötande
Från Yaoxuan, 34 år -
Mkt nöjd
Från Lena Eriksson , 59 år -
Supersmidigt med proffsigt bemötande. Tandvård 2.0
Från Ulrika, 55 år -
Vettig väntetid, bra tandläkare.
Från Johan Stjernholm, 52 år -
Jag är jättenöjd de är väldigt proffesionella
Från Mikael, 40 år -
Nogrann undersökning och bra rådgivning
Från Maria, 48 år -
Snabbt och trevlig
Från Adil, 46 år -
Är jättenöjd, ljust och fräscht
Från Maria, 84 år -
Tillmötesgående
Från Hoda, 38 år -
Tandläkare Joanna (?) var proffsig och mycket trevlig. Olyckligt med den långa väntetiden/oklara slot-tids processen. (Jag fick aldrig något SMS, utan blev sittande i väntrummet 50 minuter.)
Från Johan, 51 år -
ganska bra
Från Lin sun chen, 39 år -
Tack
Från Mikael, 44 år -
Professionell och mycket trevlig.
Från Thorbjörn, 46 år -
Snabbt och trevlig :)
Från Ralph , 59 år -
Allt bara bra!
Från Alena, 63 år -
Aldrig haft så tydlig proffsig tandläkare
Från Johan, 40 år -
Det var härligt
Från Naima, 47 år -
Professionellt bemötande och trevlig personal.
Från Kicki, 54 år -
Proffsig trevlig
Från Sabine, 57 år -
Super!
Från Ivan Zelimir Pehar, 63 år -
Bra bemötande och proffsigt
Från Elin, 44 år -
Mycket trevlig och skicklig
Från Elin , 38 år -
Jättebra
Från Mathias, 41 år -
Trevlig perso7
Från Amie Sowe, 42 år -
Utomordentligt gott bemötande!
Från Linda, 47 år -
Väldigt bra, trevlug pch professionella personal.
Från Chouajeb Atia, 30 år -
Tandläkaren och sköterskan var mycket bra och trevliga och gjorde ett proffsigt arbete som jag blev väldigt nöjd med
Från Kent , 76 år -
Fantastiskt bemötande av alla yrkeskategorier och jag som har tandläkarskräck kände mig trygg.
Från Linda, 38 år -
Fick tid för lagning redan dagen efter (slog sönder en tand en fredag kväll). Supertrevligt bemötande, proffsig tandvård och trevlig personal!
Från Malin, 32 år -
Gott om tider, Trevlig tandlägare och sköterska som informerade om capris innan behandling.
Från Christina Svärd, 57 år -
Tack så mycket
Från Dainius, 27 år -
utmärkt.
Från EVA, 75 år -
min tandläkare talade dålig svenska - blev fel och missförstånd ...
Från Leif, 60 år -
Tandläkaren jag fick talade dålig svenska - blev missförstånd - pga detta. Annars hyfsat trevlig personal ...
Från Leif Bodin, 60 år -
Det är dyrt att vara hos er. Mycket dyrare än de andra kliniker men ni har det jätte fint och rent. Personalen är snälla. Jag hade lätt att boka online
Från Rama, 30 år -
Fick hjälp av ett fantastisk team av både tandläkare, tandläkarassistent samt receptionist i lördags (på mottagningen vid T-centralen) då jag hade problem med vad jag trodde var en visdomstand. Stort tack till er ni var verkligen hur goa som helst.
Från Mimmi, 30 år -
Mkt bra
Från Stefan, 72 år -
Mycket proffsigt bemötande.
Från Matilda , 34 år -
Mkt trevligt bemötande från tandläkare samt personal på kliniken
Från Annsofi, 42 år -
Bra bemötande. Mycket proffsigt och bra tandläkare, tack så mycket.
Från Alejandro, 60 år -
Alltid ett jättebra bemötande rakt igenom från det att man kommer tills att man går. Engagerad tandläkare som verkligen vill hjälpa en. Går inte att vara annat än nöjd med besöket!. Återkommer!.
Från Jesper Karl Lundkvist, 43 år -
Fantastiskt bemötande och kunnighet
Från Daniel, 59 år -
👍🏻👍🏻
Från Myriam, 41 år -
Bra!
Från Torkel, 57 år -
det var en akuttid som var försenad 40 minuter. Jag har rejäla kräkreflerxer och ni borde ha barnbilder-
Från Carl-Olof, 32 år -
Alltid tandläkare som verkar veta vad dom gör samt bra bemötande. Väldigt dyrt, men det kanske inte bara gäller hos Aqua Dental.
Från Nina, 47 år -
Super!
Från Cristina Onisor, 29 år -
Fantastiskt bemötande varenda gång.
Från Emma, 27 år -
Enkelt att finna tid för akutvård, professionellt och trevligt bemötande. Genomgående en mycket bra upplevelse i en jobbig situation.
Från Karl , 57 år -
Medel
Från Bimba, 64 år -
Proffsig tandläkare, fantastisk bemötande. Snabba. Bra pris.
Från Catharina, 53 år -
X
Från Torsten , 45 år -
Snabbt, enkelt, padagogiskt, fräscht, absolut inget att klaga på. Bra rakt igenom
Från Tord, 64 år -
Fick tid samma dag. kom in med kraftig infektion och svår smärta. -Vi kommer hjälpa dig tills allt är okej. Bara att få höra det!! Ut med tand och in med antibiotika. Nu här på morgonen mår jag toppen. Mycket av ett fint, tryggt bemötande. Tack
Från Marlene , 51 år -
Bra tillgänglighet och vänligt bemötande.
Från Antti Juhani Paju, 64 år -
Good communication and advice with a referral to a specialist if needed
Från Afzal, 44 år -
Fick ett otroligt proffsigt och tryggt möte med den tandläkare jag hade
Från Ann-Charlotte, 63 år -
Tack för hjälpen
Från Marjaneh, 55 år -
Snabbt, mkt bra bemötande, fräscht Erfaren tandläkare
Från Tord, 64 år -
Blev inte av med tandvärken efter detta besök.
Från Ing-Marie, 51 år -
Snabb åtgärd
Från Christer Blomberg, 66 år -
Fantastiskt proffsigt och trevligt bemötande. Kände mig mycket trygg och väl omhändertagen.
Från Ann Rydberg, 61 år -
Jättesnäll och bra tandläkare som hjälpte mig.
Från Petra, 41 år -
Hade mkt trasig tand. Fick träffa en trevlig och skicklig och trevlig tandläkare. Även tandsköterskan var gullig! Så tacksam och nöjd!❤️
Från Irene, 59 år -
Snabbt att fp akuttid, vänligt och proffsigt bemötande.
Från Sara Utku, 43 år -
Kanonbra bemötande och behandling.Stort tack!
Från Pia, 63 år -
Fick en tandläkare som var duktig, noggrann och professionell. Bästa betyg möjligt!
Från Jonatan, 28 år -
Ni borde ha ett formulär i samband med bokning om man är tandläkar rädd
Från Dejan jordanovic , 45 år -
Tror redan att jag skickat ett omdöme
Från Ann-sofie, 55 år -
Ni uppger att ni är bra på tandvårdsrädda stämmer ej på denna tandläkare. Hon uppgav att hon direkt kände att jag var stressad men kunde överhuvudtaget inte parera det. Hon gav bedövning utan att säga att hon stack back i nerven vilket gjorde att jag skrek rätt ut. Hon uppgav att hon ALDRIG varit med om det otroligt oprofessionellt. Istället för att hantera att jag var livrädd. Men hon verkade sakna erfarenhet. Tips är att försöka bemöta patienten med ödmjukhet och tala om precis vad man ska göra. Jag fick gå därifrån med oförrättat ärende och betala samt att hela min dag var förstörd
Från Ann-sofie, 55 år -
Lätt att boka Mycket hjälpsam och trevligt bemötande
Från Hilary, 66 år -
Jag gillar tandläkare som berättar vad de gör så jag som patient vet vad som händer. Denna tandläkare var lugn, informativ, effektiv, och gav mig tips kring fortsatt tandvård.
Från Charlotte Söderlund, 46 år -
Ruggigt bra akut hjälp, proffsigt och trevligt bemötande och fantastisk hjälp!
Från Andreas, 43 år -
Noggrann och trevlig tandläkare. Hela kliniken gav ett mycket bra intryck med vänlig och hjälpsam personal. Rekommenderas varmt.
Från Anne-Marie Westöö, 71 år -
Bra tandvård till högsta pris. Undersökning kostat trippel så dyrt med många dolda tillägg. Jag fick betala 2000 kr bara för undersökning. Samma undersökning kostat mig 200 kr på en annan tandklinik.
Från Shafig, 43 år -
Blev jättebra bemött av tandläkaren, hon var skicklig och frågade hela tiden om det gick bra. Berättade vad hon gjorde och vad jag ska tänka på . Vad som kommer att behövas att göra om tanden går sönder igen .
Från Eva-Mari , 53 år -
Jätte bra tandläkare med stor erfarenhet , mkt bra upplevelse
Från Sandra, 41 år -
Fantastiskt bra bemötande trots min tandläkarskräck så bemöttes jag med kompetens och humor, bra behandling!
Från Therese, 34 år -