Aqua Dental Hammarby Sjöstad

Lugnets Allé 10, Stockholm
89 recensioner
Tandläkare Stockholm Aqua Dental Hammarby Sjöstad

Mottagningen

Aqua Dental – Tandläkare i Hammarby Sjöstad

Till oss på kliniken på Lugnets Allé 10 är alla välkomna när hela familjen behöver en tandläkare i Hammarby Sjöstad. Vårt fokus ligger på ditt och ditt barns välmående både före och efter ett tandläkarbesök. Det ska kännas tryggt att gå till tandläkaren. 
För dig som patient är det av högsta vikt att du känner dig lugn och bekväm när du besöker oss, därför har vi skapat en miljö som ska ge dig en så behaglig upplevelse som möjligt. 

Vi på Aqua Dental vet hur viktigt det är att regelbundet gå till tandläkaren därför vill vi förändra synen på tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Våra tandläkare är vana av att arbeta med tandvårdsrädda patienter och vi kombinerar lång erfarenhet, de bästa metoderna och modern teknik för att kunna erbjuda dig den bästa tänkbara tandvården. 

Så går en basundersökning till
Dina tänder är viktigt och för att upprätthålla en god munhälsa och behandla eventuell problematik innan den blir alltför omfattande är det viktigt att gå till tandläkaren regelbundet. En årlig basundersökning på Aqua Dental är ett utmärkt sätt att låta tandläkaren se över situationen i din mun. I behandlingen ingår en omfattande genomgång av munhålan. Den behandlande tandläkaren ser över tänder och tandkött för att upptäcka eventuella synliga skador som exempelvis förändringar i slemhinnorna eller karies och plack på tänderna. I undersökningen ingår även en kompletterande röntgenundersökning med fyra röntgenbilder. Dessa möjliggör det för tandläkaren att upptäcka problematik som inte är synlig för blotta ögat. Om några åtgärder behövs blir du informerad om detta och ingen extra behandling påbörjas utan ditt godkännande.

Söker du för akut tandvård har vi alltid tider på någon av våra kliniker. Kontakta oss så hjälper vi dig.

I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt för att så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare.

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp.

Ring direkt till vårt Servicecenter på nummer 08 121 50 758 så hjälper vi dig.

Välkomna till oss hälsar Aqua Dental, tandläkare i Hammarby Sjöstad

Video

Hitta till oss

 

Aqua Dental är Stockholms snabbaste tandläkarkedja, den har mottagningar i:
Vasagatan, Östermalm, Kungsholmen, Mörby, Nacka, Sollentuna, City

Öppettider

Mån-Tors

Fre

Lör-Sön

07:30-20:30

07:30-17:30

08:00-16:00

Personal

Birgitta Dahlgren

Birgitta Dahlgren

Tandläkare

Birgitta tog sin tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm. Hon har över 30 års erfarenhet som allmäntandläkare på Folktandvården i Stockholm läns landsting där hon var mycket uppskattad av patienter och kollegor.Hög kvalitét i vården och ett bra omhändertagande av patienten är viktigt för henne. Birgitta är angelägen om att patienten känner sig delaktig och nöjd med den utförda behandlingen. Hon har regelbundet deltagit på kurser och utbildningar för att hålla sig uppdaterad med de senaste materialen och teknikerna.

Amer Hot

Amer Hot

Specialisttandläkare

Amer har varit tandläkare i över 20 år. Han tog sin tandläkarexamen 1994 på Karolinska Institutet och slutförde sin specialistutbildning i oral protetik på S:t Eriks sjukhus 2009. Han har arbetat som allmäntandläkare inom folktandvården och utomlands i 12 år och även arbetat på Specialisttandkliniken S:t Eriks sjukhus i 8 år innan han sökte sig till Aqua Dental på jakt efter nya utmaningar. På Aqua Dental arbetar Amer både som specialisttandläkare med fokus på proteser och implantat men även i rollen som VD. Men i båda rollerna är dock hans fokus alltid det samma: att Aquas patienter ska få bästa möjliga bemötande och upplevelse. För att uppnå detta tycker Amer att det är viktigt att lyssna på patienternas behov, engagera sig maximalt och att alltid vara professionell.

Gunilla Norsten

Gunilla Norsten

Tandsköterska

Gunnilla tog sin tandsköterskeexamen 1979 och sedan dess har hon byggt på sin kompetens med många nya erfarenheter inom tandvården. Hon har arbetat med allmäntandvård,tandlossning/parodontologi på Danderyds sjukhus,Bergshamra samt Skanstull. De senaste 23 åren har hon arbetat på protetikavdelningen vid S:t Eriks sjukhus. Där har hon arbetat med både protetik och kirurgi. Dessutom har hon behandlat egna patienter vid lagningar av implantatbroar och proteser.Förutom arbetslivserfarenheten har Gunilla också vidareutbildat sig med implantatkirurgikurs 2005 och forskningsutbildning för Ort./ass och tandsköterskor 2007. Hennes långa erfarenhet och kompetens tror hon hjälper patienterna att känna sig trygga i hennes närvaro och det är just i kontakten med patienterna som Gunilla får störst glädje i sitt arbete.

Marja Bastani

Marja Bastani

Tandsköterska

Marja tog sin tansköterskeexamen 1987 i Stockholm. Sedan dess har hon jobbat länge inom den privata tandvården och ahr en mångårig erfarenhet av akuttandvård. Det som lockade Marja till Aqua Dental var möjligheten att få jobba på Stockholms fräschaste och modernaste tandvårdskliniker och även Aquas fokus på kvalitet och tryggt omhändertagande av patienterna. För Marja är det viktigt att känna glädje i arbetet och den glädjen får hon från att arbeta med patienterna och ge dem en riktigt bra vård.

Payam Farzad

Payam Farzad

Specialisttandläkare

Payam Farzad är övertandläkare och specialisttandläkare inom käkkirurgi. Han tog tandläkarexamen från Karolinska institutet 1999 och även en specialistexamen i käkkirurgi sedan 2008. Efter utlandstjänstgöring i bland annat England och en forskningsvistelse i Kuwait har Payam arbetat som övertandläkare vid Karolinska sjukhuset sedan 2010. Payam är registrerad doktorand vid Göteborgs universitet och räknar med att disputera 2015. Under åren har han publicerat flera vetenskapliga artiklar i både nationella och internationella tidskrifter. Payam tar emot patienter med alla typer av käkkirurgiska problem. Mottagningen har all utrustning och kompetens för Astra Dentsply, Straumann och Nobel Biocare.

Ulf Palo

Ulf Palo

Specialisttandläkare

Ulf Palo tog tandläkarexamen vid Karolinska Institutet 1992 och har sedan dess jobbat på Folktandvården i Strängnäs och Södertälje, samt på specialist tandkliniken S:t Eriks sjukhus. Han utför all form av allmäntandvård och estetisk tandvård. Vuxentandvård med inriktning på dentoalveolär och implantat kirurgi samt protetik, med lång erfarenhet av komplicerade fall av visdomstandskirurgi och implantatbehandlingar. Ulf är lyhörd för patienternas önskemål och förväntningar och är alltid mån om ett professionellt bemötande i lugn och trygg miljö. Han sträver efter att patienten är väl insatt i vad som händer före, under och efter behandlingen, för bästa möjliga resultat.

Ali Farahzadi

Ali Farahzadi

Specialisttandläkare

Ali arbetar sedan januari 2014 på Aquadental Kungsholmen och är specialist på rotfyllningar, s.k. endodontist. Det finns endast ett 40-tal tandläkare i landet med hans kompetens. Ali tog sin tandläkarexamen i Umeå 2001. Efter ca 5 år som allmäntandläkare påbörjades en 3-årig specialistutbildning på Karolinska institutet och S:t Eriks sjukhus och 2009 blev Ali anställd som övertandläkare på specialistandkliniken S:t Eriks sjukhus. Som specialist på rotfyllning hanterar man komplicerade fall och en endodontist hjälper allmäntandläkaren där det av olika anledningar inte går att få till en optimal rotbehandling. För Ali är det viktigt att patienten känner sig trygg och bekväm vilket han lyckas väl med. Somliga patienter somnar t.o.m. i stolen vid ett besök hos honom. Ali får ta över många patienter som har mindre lyckade rotfyllningar. För att besöka honom behövs en remiss från en allmäntandläkare.

Reza Setayesh

Reza Setayesh

Tandläkare

Reza Setayesh tog examen från Karolinska institutets tandläkarutbildning 1992. Sedan dess har han arbetat som tandläkare inom folktandvården i Sverige och även i England och till Aqua Dental kom han efter att ha fått det rekommenderat från vänner. Det Reza gillar bäst med sitt arbete är det nära samarbetet med kollegorna och utbytet med patienterna som han alltid försöker vara lyhörd mot för att ge dem den bästa upplevelsen av sitt besök.

Annika Sandberg

Annika Sandberg

Tandhygienist

Annika Sandberg tog sin tandhygienistexamen i Stockholm 1995 och har under sin 20-åriga karriär främst arbetat som specialist inom Folktandvården. Hennes specialistområde handlar om behandling av patienter med med tandlossning och periimplantit och att få följa dessa patienters väg till friskhet, tycker hon är det allra bästa med jobbet. Det som lockade Annika till Aqua Dental var dels att få prova något nytt men också möjligheten att få arbeta med proffsiga kollegor som alla arbetar med patientens bästa som mål. Hennes egen filosofi för att sätta patientens bästa i centrum och ge dem ett bra omhändertagande är enkel: ”Jag behandlar dem på det sätt som jag själv vill bli omhändertagen.”

Maria Lagervall

Maria Lagervall

Specialisttandläkare

Maria Lagervall tog sin tandläkarexamen i Stockholm 1985. Sedan dess har hon både tagit en magisterexamen i odontologisk vetenskap 2000 och en specialistexamen i parodontologi 2002. Den största delen av sin karriär har hon spenderat som expert på tandlossningssjukdomar, parodontolog, inom både den privata och offentliga specialisttandvården. I decemeber 2015 började Maria på Aqua Dental och som hon själv beskriver det var det Aquas fokus på kvalitet som var en stor lockelse.– Jag vill verka i ett bra sammanhang! Med patienter och kvalitet i centrum, säger hon

Ali Salehi

Ali Salehi

Specialisttandläkare

Ali Salehi arbetar sedan januari 2016 som specialisttandläkare inom oral protetik på Aqua Dental. Hans specialområde är skalfasader och han har både en treårig utbildning vid Kings College i London inom estetisk tandvård och en specialistexamen inom oral protetik från Sverige. På Aqua Dental arbetar Ali främst med svåra protetikfall och högestetiska skalfasader.

Alireza Badii

Alireza Badii

Käkkirurg

Tyck till

4.7
Genomsnitts­betyg
Baserat på 89 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Omdömen

Mycket bra snabb hjälp. MVH. Bengt Jonsson
Från Bengt Jonsson, 73 år -
Otroligt proffsig och trevlig tandläkare och tandsköterska. Fint bemötande i receptionen. Bokade i 5 besök till! Då är det bra 😊
Från Lovisa Mueller Stsrk, 53 år -
Jag fick snabbt tid då jag behövde akut hjälp. Tandläkaren var bra och tog sig tid att visa och förklara vad som behövde åtgärdas och varför.
Från Gunta Torstensson, 71 år -
Fick en bra tandhygienister.
Från Yirgalem Teklay Frezgi, 44 år -
Superproffsigt bemötande, varmt, trevligt och skickligt utförd behandling av både tandläkare och tandsköterska
Från Susanne , 52 år -
Mycket bra.
Från Carin Nilsanius, 71 år -
Trevligt bemötande och kunnig tandläkare, tack för hjälpen.
Från Birgitta , 67 år -
Väldigt nöjd med behandling och bemötande. Utmärkt
Från Juan Manuel, 46 år -
Tyvärr kände jag inte alls att Birgitta.E var lyhörd inför mina behov, hon kändes tvärtom på gränsen till ointresserad. Jag kommer tyvärr inte komma tillbaka utan kommer se mig om efter en annan tandläkare som kan förstå mina problematiker och visa mig empati inför de problem de orsakar för mig.
Från Madelen, 36 år -
Mycket bra. Har ej vart där på ca två år på grund av covid-19. Min tidigare tandläkare är ej kvar var mycket duktig. Börjat där igen efter uppehållet. Tänkte att det inte ska bli så trevligt med att börja om med en ny, men det var inga problem. Har nu en ny tandläkare är supernöjd.
Från Bengt, 73 år -
Akut besök efter konfrontation med online tandläkare fick tid dagen efter Tack! Pga min rädsla var jag skeptisk vid ankomst, men det vände fort bra bemötande av samtliga, lugna och proffsiga kände mig omhändertagen, lugn och fin miljö ser fram emot nästa behandling.
Från Peter , 56 år -
Lätt att boka - fick akut tid samma dag! Trevligt, familjärt och proffsigt
Från Magnus, 55 år -
Trevligt och kompetent personal
Från Halina , 63 år -
Riktigt bra bemötande, kundresa och tandvård från Aqua Dentals sida! Har tidigare varit kund hos Folktandvården i alla år och är därmed van vid ett bemötande och kundupplevelse som andas svensk (sovjetisk) myndighet i form av: ”du ska vara glad att du får komma hit”, ”du får ringa själv till den nya kliniken och skriva in dig om du vill byta” (när jag efter flytt ville byta från en FT-klinik till en annan), ”flossar du inte två ggr om dagen så är du inte värd vatten” och nu senast ”din tandläkare är sjuk idag och vi kan därför inte ta emot dig som planerat, nästa tillgängliga tid är om 5(!) veckor, vill du ha den? (inte en tillstymmelse till att försöka hjälpa mig hitta en tidigare tid då jag påpekade att detta var väldigt lång väntan och att jag ville ha en tid mer omgående), ”nej tyvärr, det går inte” (som svar på min fråga i punkten ovan). På Aqua Dental blev jag för första gången inom området tandvård bemött som en riktig kund (såsom man förvisso kan förvänta sig i privat sektor) och vuxen människa (”du behöver inte flossa mer än du gör, du sköter dina tänder utmärkt”). Jag fick dessutom tid redan dagen efter då jag tröttnar på Folktandvårdens lååånga väntetid. Superbra bemötande från tandläkaren Anton och hans tandsköterska (som jag tyvärr inte uppfattade namnet på). Riktigt bra resultat efter borttagande av missfärgningar genom blästring. ”Det ville jag ju också göra senaste gången jag var hos Folktandvården”, sade min fru när jag stolt visade upp mina nya fina tänder efter besöket. ”Men de vägrade göra just blästring, varför vet jag inte?!”. Kör på Aqua Dental, ni blir inte besvikna!
Från Martin, 35 år -
Trevlig personal och ett bra bemötande.
Från Maria , 41 år -
Ingen trevlig upplevelse.
Från Vera Dahlqvist, 67 år -
Riktigt bra bemötande. Professionell och förklarande
Från Mattias Wikman, 48 år -
Besökte Er enhet i Hammarby Sjöstad för några veckor sedan. Fick vänta 40 minuter efter bokad tid. Ingen meddelade under tiden om försening. När jag till slut kom in gjordes undersökning vilket kostade drygt 1000 kronor. Återbesök bokades in till igår. Satt och återigen och väntade och när min tid passerats med 30 minuter meddelade JAG att jag avviker för Ni meddelade ånyo INTE att det återigen uppstått försening. Detta är inte ok och oerhört respektlöst mot kunders tid och dessutom försvarslöst att inte informera om så pass stora förseningar (2 ggr). När jag mejlade mitt klagomål fick jag till svar att ni kunde boka nytt snabbt återbesök - utan ursäkt! Svårt att avbryta denna påbörjade och betalda behandling och byta ”tandläkare” mitt i men vill på detta sätt uttrycka mitt stora missnöje angående er kundvård. Min tid är också viktig och dyrbar och hur svårt kan det vara med information?
Från Christian Eger, 55 år -
Trevligt bemötande, hittade en akuttid dagen innan, nöjd o glad dagen efter.
Från Fiete, 48 år -
Mycket bra bemötande! Första gången på Aqua Dental för mig. Lyckades få tid för behandling hos både tandläkare Birgitta Dahlberg och tandhygienist Daniel Rubenian dagen efter basundersökningen, vilket var både smidigt och bra för min värkande tand. Professionella, förklarade allt de gjorde och jag kände mig trygg och omhändertagen. Mycket nöjd!
Från Agneta Törnberg , 48 år -
Proffsigt, smidigt och trevligt!
Från Mickael, 29 år -
Trevligt bemötande, inget obehag under ingreppet, bra resultat!
Från Francesca, 45 år -
Fungerar alltid bra på AquaDental i Hammarby Sjöstad.
Från Leif, 81 år -
Mycket bra ingen som helst kritik
Från Staffan Kull, 63 år -
Professionellt bemötande och varsam behandling!
Från Elianne Olsson, 45 år -
Så himla bra!! Första gången på Aqua Dental och vilken fullträff! Folktandvården känns som ett skämt jämfört med dessa. Tandläkaren var supertrevlig. Kommer definitivt gå tillbaka.
Från André, 30 år -
Jag som otroligt rädd för att gå till tandläkaren fick plötsligt problem med en tand. Jag sökte en akut tid och fick en hos Birgitta. Kom till en trevlig lokal i Hammarby med en trevlig välkomnande receptionist som tog emot mig väl. Behandlingen gick utomordentligt bra och Birgitta med ass var både försiktig, trevlig och kompetent.och jag upplevde besöket väldigt positivt. Kostnader har jag inget att jämföra med, men skulle kunna betalat mer då jag upplevde besöket så bra. :-) TACK för hjälpen!
Från Christer, 50 år -
Basundersökning med röntgen, tagit bort lite tandsten, fått svar på mina frågor. Seriös och professionellt bemött.
Från Magdalena, 56 år -
Noggrann, trevlig, problemlösare
Från Christer, 77 år -
Bra
Från Annica, 59 år -
Väldigt dyrt. Fick inte reda på att grundavgiften inte var mer än att boka tid. Efter behandlingen kom räkningen. Och behandlingen var bara provisorisk. Tanden var uppborrad mer än den behövdes. Värken var fortfarande kvar. Läppen var öm och uppsvullen dagen efter.
Från Mikael, 51 år -
Bokade akuttid och kom in samma dag. Mycket bra bemötande. Väldigt nöjd!
Från Peder, 71 år -
Väldigt fint och proffsigt bemötande.
Från Mikaela, 44 år -
Förväntade inget annat, tiden var bokad men behandlingen utföres utmärkt,Tack
Från Tapio, 59 år -
Klockrent
Från Simon, 26 år -
Bra!
Från Björn, 3 år -
Jag är verkligen SUPER NÖJD med allt första gången jag var där och vart verkligen mycket glatt överraskad över bemötandet och tillgängligheten på en Lördag Rekommenderas varmt.
Från Hasan, 64 år -
Jag var på akutbesök och är mycket nöjd med behandlingen och hela besöket.
Från Fredrik Thylin, 57 år -
Professionellt bemötande
Från Maria, 58 år -
Professionellt bemötande
Från Maria, 58 år -
Duktig tandläkare
Från Therese, 52 år -
Mycket bra !!!
Från Jari Ounasvuori , 54 år -
Kom in som akutpatient med kraftig värk en juldagsmorgon. Trevligt bemötande och efter undersökning en genomgång av åtgärdsmöjligheter och medicinering för bot av Inflammation samt lindring av värk.
Från Bengt, 72 år -
Bra
Från Hans, 73 år -
Fantasikt och proffsigt bemötande! Allt gick smidigt och snabbt. Grymt!!
Från Rozbeh Ganjali , 38 år -
Gott bemötande med proffsigt utfört arbete av lätta händer samt bra information
Från Gunilla berggren, 64 år -
För dyr
Från Evy, 71 år -
Supertrevliga och professionella. kan varmt rekommendera Ellinor Netzel .
Från Daniel, 42 år -
Supertrevlig och hjalpsam tandlakare - kan varmt rekommendera Maha och Haleem!
Från Christopher, 31 år -
Snabb tid och trevlig, duktig tandläkare
Från Camilla, 36 år -
Birgitta tog bra hand om mig. Haft många dåliga upplevelser hos tandläkarn generellt, men detta var det bästa besök jag gjort. Ganska bra priser också 👍🏼
Från Savvas, 25 år -
A
Från Lotta, 54 år -
akut tid ordnades snabbt och behandlingen kändes professionell...
Från Bertil , 74 år -
Jag var hos tandläkaren Jonas Mannberg, som får mitt högsta betyg. Eftersom min tidigare tandläkare har flyttat till Täby, tänker jag komma tillbaka till honom, om jag har något nytt problem med tänderna.
Från Pavel Pelikan, 85 år -
Fick inte kostnadsförslag innan utförd behandling som jag hade bett om i förhand.
Från Ada, 27 år -
Fantastiskt bra mottagning i Hammarby Sjöstad, jättetrevlig personal. De var kort om folk men gjorde sitt yttersta för att alla skulle få bästa möjliga service. Väl inne så fick jag snabbt och jättebra hjälp med min onda tand/tandkött. Rekommenderar verkligen denna klinik med varm hand.
Från Roger Kervén, 56 år -
Bra bemötande och professionella.
Från Henrik, 39 år -
Jag är tandvårdsrädd men ellinor tog hand om mig så jag kände mig trygg!
Från Tynn Frösell, 26 år -
Smidigt att boka. Proffsigt bemötande då jag var lite rädd. Duktig på att lägga bedövning ( Kevin) Bra prisnivå.
Från Katia, 46 år -
Riktigt snabbt å få tid och bra bemötande, jag som har riktiga problem med att gå till tandläkaren kände mig lugn då dom gav ett lugnt bemötande när dom tog ut en visdomstand på mig. Bra pris för akut tandvård med!
Från Toby, 25 år -
Fantastisk tandvård och bemötande. Bra pris för akutvård.
Från Marie, 57 år -
Förstklassigt bemötande, både i receptionen och hos tandläkaren.
Från Stefan , 54 år -
Man blir bra behandlad.
Från Ruqiya, 45 år -
Tryggt och välkomnande, utmärkt akutvård.
Från Claes, 48 år -
Alltigenom bra.
Från Marcus, 46 år -
Tändläkare var jättebra !
Från Sylvie , 41 år -
Rekommenderar, sj är jag tandläkrädd men det gick jättebra ,snabbt och fick lite rabbat till nästa besök.
Från Masoud, 30 år -
5/5 i allt
Från Sophie , 32 år -
Professionellt bemötande. Lätt att boka akuttid på en söndag. Tandläkaren och sköterskan var mkt bra.
Från Örjan, 64 år -
Fick en tid snabbt , bokade på nätet lätt och smidigt! Tack Erik för ett bra arbete och att jag nu kan åka på semester :) Trevlig personal :) Högst betyg!
Från Malin, 40 år -
Super bra
Från Xin , 36 år -
Ellinor var fantastisk!
Från Daniel, 25 år -
Jätte snäll och professionel
Från Simon, 4 år -
Väldigt nöjd efter mitt besök.Jag kan verkligen rekommendera tandläkare Reza Setayesh, han är mycket proffsig och gjorde ett fantastiskt jobb.
Från Miguel Angel, 44 år -
Bra tandläkare!
Från anonym -
Perfekt
Från anonym -
Trevlig personal
Från anonym -
Skicklig och mycket trevlig personal
Från anonym -
Jätte trevliga och hjälpsam personal.
Från Allegra , 10 år -
Bra bemötande, trevlig miljö.
Från Ann Kristin, 66 år -
Väldigt bra tandläkare. Erfaren, professionell och trevlig. Känner mig jättenöjd med behandlingen. Kommer definitivt att fortsätta gå hit.
Från Malena, 28 år -
Så bra tandläkare så nöjd all heder till er
Från Christer tolgen, 52 år -
Bra tandläkare!
Från Jenny bergman, 41 år -
Jag kan verkligen rekommendera Tandhygenist Bahareh Hosseini. Hon är otroligt proffsig, omhändertagande och gör ett fantastiskt jobb gång på gång. Jag vill aldrig ha någon annan tandhygenist!
Från Sophia Hoss, 29 år -
Alltid nöjd efter mitt besök här, varm och trevlig bemötande av alla speciellt Bahareh. Kommer aldrig att byta klink!
Från Sara Haglund , 35 år -
Tjejen som stod i receptionen, Bahareh, hade ett fantastiskt bemötande och var otrolig hjälpsam. Glad och varm personlighet. Varje arbetsplats ska ha en sån brinnande själ. Där har ni hittat ett guldkorn.
Från Nahla, 36 år -
Jag blev otroligt trevligt bemött av Tanhygenist Bahareh hosseini. Väldigt proffsig, empatisk och omhändertagande. Hon gör alltid ett grymt o nogrant jobb med mina tänder. Jag vill aldrig ha någon annan tandhygienist!
Från Rebecka Gauffin , 29 år -
Jag varmt rekommenderar Aqua Dental - Hammarby Sjöstad Ett stort tack till Dr Måns Jungner Dr Amer Hot Syster Gunilla att ni har gjort en medicinsk och professionell behandling, åtgärdat mina besvär och att jag fick ekonomisk ersättning som en annan klinik hade orsakat. Tack till det vänliga bemötandet i receptionen. Med vänliga hälsningar Anneli Järfalk
Från Anneli Järfalk, 99 år -
superbra jag är nöjd dom är best
Från Makedonka Arsenova, 47 år -

Vad tycker våra patienter

Mycket bra snabb hjälp. MVH. Bengt Jonsson
Bengt Jonsson
Otroligt proffsig och trevlig tandläkare och tandsköterska. Fint bemötande i receptionen. Bokade i 5 besök till! Då är det bra 😊
Lovisa Stsrk
Jag fick snabbt tid då jag behövde akut hjälp. Tandläkaren var bra och tog sig tid att visa och förklara vad som behövde åtgärdas och varför.
Gunta Torstensson
Fick en bra tandhygienister.
Yirgalem Frezgi

Öppettider

Mån-Tors

Fre

Lör-Sön

07:30-20:30

07:30-17:30

08:00-16:00

Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård
Barntandvård
Bettskena
Estetisk Tandvård
Grundundersökning inkl. putsning
Implantat
Käkkirurgi
Konsultation
Laserbehandling
Proteser
Rotfyllning
Snarkskena
Tandblekning
Tandhygienist
Tandlossning
Tandreglering

Prisreducering

• Ansluten till försäkringskassan

Övrigt

• Erbjuder akuttandvård

• Kan hantera tandvårdsrädsla

• Erbjuder specialistvård