Tandhygienist till modern centralt belägen mottagning i Stockholm

På Tandsam Norrmalm bedriver vi allmäntandvård för både vuxna och barn. Hos oss finner du erfaren och pålitlig tandvård i en lugn och trygg miljö. Vår personal har en gedigen yrkeserfarenhet och lång vana att hantera personer med tandvårdsrädsla.

Vi samarbetar dessutom med Stockholms bästa specialister inom rotfyllning, kirurgi, tandlossning, tandreglering och protetik. Vi utför implantatbehandlingar, Straumann och ASTRA.

Du hittar mottagningen centralt belägen i Stockholm, på Luntmakargatan 93, ett kvarter från korsningen Odengatan/Sveavägen.

Information om arbetsplatsen

Vi söker en tandhygienist till en modern, ljus och mycket rymlig klinik i centrala Stockholm. Mottagningen har tre modernt utrustade behandlingsrum samt panoramaröntgen-rum.

Vi som arbetar på mottagningen är två tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist som lämnar oss vid årsskiftet. Vi bedriver allmäntandvård för både barn och vuxna.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som tandhygienist.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Vårt journalsystem är ALMA och det är ett stort plus om du behärskar det.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

Vi söker dig som är lyhörd gentemot dina patienter och kollegor.

Du är en glad och positiv lagspelare!

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetstid per vecka: 30-40 timmar per vecka eller enligt överenskommelse.

Tillträdesdatum enligt överenskommelse

Information om tjänsten lämnas av

Tandläkare Björn Mellbin

e-post: bmellbin@gmail.com

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-12-20

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Dröj därför inte med att sända in din ansökan.

Ansökan skickas till:

Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare: marina.avesten@personalkunskapsbank.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.

Läs mer

När du valt att söka en tjänst hos Tandsam Norrmalm kommer vi som är personuppgiftsansvariga att behandla dina personuppgifter på följande sätt:

Genom att söka en ledig tjänst på Tandsam Norrmalm behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker hos oss. Tandsam koncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser eller betyg. Tandsam Norrmalm sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta oss och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Tandsam Norrmalm hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.