Roland Landin

Djäknegatan 28, Malmö
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Roland Landin i Malmö. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Roland Landin

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarHos Tandläkare Roland Landins Mottagning har jag gått ända sedan år 1988 dit jag blev rekommenderad av en dåvarande arbetskamrat. Tack vare honom kom jag bl.a. över en mångårig tandläkarskräck som byggts upp hos tidigare tandläkare. Roland Landin är en glad positiv humoristisk tandläkare som verkligen bryr sig om sina patienter och hans behandling görs med verkligen varsam smidig hand och han verkligen bryr sig om att man inte har ont under hans behandlingar, så pass att han ofta ber om ursäkt om något behandlingsmoment eventuellt skulle göra lite ont fast det inte är hans fel. Och ej att förglömma är hans personal - framför allt Syster Berit - som är oerhört duktig och helt underbar. Hit har jag därför enligt ovanstående rekommenderat massvis av vänner & bekanta som därefter har börjat gå hos honom, och som i sin tur har rekommenderat Tandläkare Roland Landin vidare till sina vänner & bekanta. Rekommenderas å det allra varmaste.
Från Björn Söderqvist, 58 år -