Tandläkare Skåne Malmö Ortofuture - Hasse Lundgaard

Ortofuture - Hasse Lundgaard

Carl Gustafs Väg 44, Malmö
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Ortofuture - Hasse Lundgaard.
Ortofuture - Hasse Lundgaard är din lokala tandläkare i Malmö.

Vi tar väl hand om våra kunder. Vi står för högkvalitativ tandvård med inriktning på frisk munhälsa till förmånliga priser. Vi erbjuder all form av tandvård. Hos oss bemöts du professionellt och vi är lyhörda för dina önskemål. Vi gör vårt bästa för att uppfylla dina behov. Vi lämnar kostnadsförslag till dig innan behandling och vi är också anslutna till Försäkringskassan. Vill du boka tid eller bara fråga om något?
Tveka inte att kontakta oss!

Vad tycker du om Ortofuture - Hasse Lundgaard

1
Genomsnitts­betyg
Baserat på 2 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarGår det att ge 0 stjärnor?? Sämsta tandläkare jag varit på någonsin. Jag gick dit i över 1,5 år för tandreglering och resultatet blev ännu mer snett och fruktansvärt. Jag var tvungen att ha tandställning igen hos en annan tandläkare. Redan anmäld men jag har inte gått över skadan som har skett efter att ha varit hos den oduglige Hasse Lundgaard Andersen som vill bara lura sina patienter och som självnskapar problem för att hålla fast de och mjölka de på pengar. USCH säger jag bara.... Rekommenderas verkligen INTE! Otrevlig och nedvärderande mot sina patienter dessutom. Stället måste stängas ner !!
Från Annica, 30 år -
SÄMSTA tandläkare jag har varit på någonsin. Lurar patienter och behandlar de nedvärderande. Fuskar med allt och skapar problem med dina tänder för att du ska fortsätta fixa dina tänder hos honom. Borde anmälas och stängas ner. Rekommenderas INTE!! gå inte dit! Mina tänder blev snea efter tandreglering hos denna hemska tandläkare så jag fick göra OM igen någon annanstans. USCH... mindre än 1 stjärna om jag får välja.
Från Anonym, 30 år -