Tandläkare Skåne Malmö Citytandläkarna i Malmö

Citytandläkarna i Malmö

Wachtmeisters Väg 7, Malmö
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till City-tandläkarna i Malmö. Vi har en väldigt trivsam praktik uppe på Rosengårds centrum bakom Citygross i sydöstra Malmö. Praktiken är belägen på bottenvåningen och därför väldigt lätt för handikappade att besöka oss. Den består av två rymliga,ljusa modernt utrustade behandlingsrum. Bilen parkerar du 50 meter bort på en avgiftsfri parkering.  

Vill du boka tid hos oss, gör du det enklast genom att ringa oss. En god tandvård i en ombonad miljö och en förstklassig service är vad vi är stolta över.
Alla våra patienter erbjuds AKUTTIDER INOM 24 TIMMAR.
  
Vi som jobbar hos City-tandläkarna är leg. tandläkare Michael Tojzner och Ulf Carlsten samt tandsköterskor Eva Gogol och Naomi. 
Du hittar oss i Malmö på Wachtmeisters Väg 7, varmt välkommen!

Vad tycker du om Citytandläkarna i Malmö

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 3 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarBästa tandläkaren, har mycket kunskap alltid tillgänglig, trevligt. Jag har haft många tandläkaren över hela Sverige men aldrig har treffat en sån människa. Jag är glad och lycklig att ha honom som tandläkaren och vän !!! Varmt rekommender homo Jag bur i Halmstad det är 146 km. Till Malmö men det är vät åka och besöka tandläkaren Michael Tojzner
Från Malkan Kulic , 67 år -
När jag var tvungen att söka akut tandläkare på grund av en tandinfektion, fick jag en tid hos Michael där jag fick hjälp! Fick sen påbörja en rotfyllning hos Ulf vilket har gått väldigt bra trots min extremt stora rädsla av att gå till tandläkaren! Har nu precis varit där igen och kan sammanfatta det så här! Otroligt trevligt glatt, vänligt, inlyssnande och förstående bemötande. Känner mig väldigt trygg. Kan rekommendera dem varmt!
Från Ninna Åkesson, 57 år -
Michael Tojzner,vilken fantastisk tandläkare! Har lidit av dåliga tänder i många år o fasat för att gå till tandläkaren. Nu med hjälp av Michael vet jag att den här gången klarar jag hela behandlingen och kommer äntligen att kunna skratta o le utan att skämmas.Rekommenderar Michael med varmt hjärta
Från Ulrika Karlberg, 59 år -