Sepide Hajitaheri

Sepide Hajitaheri är vår COO och har lång erfarenhet från läkemedelsbranschen. Här hittar du allt om hennes roll och arbetsuppgifter samt kontaktuppgifter direkt till henne.
Visa tider i mitt område
Du kan själv söka och filtrera efter lediga tider via vår söktjänst.
Vi har anslutna tandläkare över hela landet!

COO Sepide Hajitaheri

COO Sepide Hajitaheri

Profilbild på Sepide Hajitaheri som är COO hos oss på tandläkare.se

Roll & Ansvarsområden

Sepide är vår ledande befattningshavare, som har till uppgift att övervaka de dagliga administrativa och operativa funktionerna på Tandläkare.se. Med sin gedigna erfarenhet och färdigheter inom dentalbranschen är hon vår motor och vårt ansiktet utåt. Med sin kommunikativa förmåga når hon ut till vår målgrupp och hon gör alltid sitt allra yttersta och lite till, för att stötta och ge adekvat guidning av vår tjänst.

Tidigare erfarenheter

  1. Sepide tog sin examen som fil.kand Farmaceut/Receptarie 2008, på Uppsala Universitet.
  2. Därefter läste hon en utbildning inom Apotekarsocieteten på Läkemedelsakademin.
  3. Hon fortsatte sin resa som Channel manager, Pharmacy & Head of Field Sales på företaget; CCS Healthcare. Där arbetade hon med bland annat affärsplaner, långsiktiga säljstrategier och ansvarade för avtalsförhandlingar.
  4. Hon har också erfarenhet som Key account manager pharma, på Karo Pharma.
  5. På Trimb Healthcare arbetade hon som Key account manager. Där satte hon bland annat strategiplaner för Apoteket AB och Apoteket hjärtat som var hennes största kunder.

Sepide är en riktig teamplayer och vi är mycket stolta över att vi har en så driven och engagerad COO. Hon fyller alltid sin omgivning med energi, är lättsam och mycket kompetent i alla lägen. Hon gör alltid sitt yttersta för att få Tandläkare.se att växa.

Kontaktuppgifter

Sepide Hajitaheri

Telefonnummer: 073-0611914

E-mail: [email protected]
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sepide-hajitaheri-782a26144/