Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
  Arrow right
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
  Arrow right
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänst

  Vi hjälper dig att hitta en tid som passar

  Arrow right

5 bästa tandläkarna i Stockholm

I Stockholm finns det många tandläkare med lång erfarenhet och med gedigna utbildningar. Vilka tandläkare som är bäst är självklart patienternas upplevelse och bedömning som är avgörande. Vissa föredrar en mycket försiktig tandläkare och andra vill kanske bara åtgärda problemet inom kort och värderar just snabba tider. I våra omdömen ser vi att de allra flesta i slutändan värderar bemötandet, trygghet och resultat. Vi har granskat klinikernas omdömen på tandläkare.se och valt ut tandkliniker i Stockholms län som fått högsta betyg.

Här är de 5 bästa tandklinikerna i Stockholm

Vi valde ut 10 tandkliniker i Stockholm, som från tidigare patienter, har fått minst 20 omdömen på tandläkare.se. Vi valde sedan ut fem av de klinikerna som fått flest omdömen med 5 hjärtan av 5 möjliga. Sedan har vi rankat dem efter genomsnittsbetyg.

Bäst tandläkare i Stockholm

Här är de fem tandklinikerna med högsta betyg:

1. Kungstanden

Genomsnittsbetyg: 4.9/5

2. Aqua Dental i Vasastan

Genomsnittsbetyg: 4.87/5

3. Aqua Dental i Nacka

Genomsnittsbetyg: 4.8/5

4. Ektorps tandläkare

Genomsnittsbetyg: 4.7/5

5. Aqua Dental, centralstation

Genomsnittsbetyg: 4.68/5

Vinnaren är Kungstanden

Kungstanden hade högst snittbetyg på 4.9 och har fått hela 64 femmor av 74 omdömen totalt. Flera av Aqua Dentals kliniker hade också ett mycket högt betyg med ett snittbetyg på 4.87 av 5 möjliga.

Här är några omdömen från patienter som har varit på ett besök hos Kungstanden:

Omdöme 1

“Supernöjd med besöket, kom till en väldigt duktig tandläkare som kändes lugn och trygg genom hela besöket! Jag är lite rädd för tandläkare och sprutor men det gick hur bra som helst! Bokade ett återbesök hos samma tandläkare på en gång :)”

Från Camilla, 35 år – 2021-08-11

Omdöme 2

“Första gången jag går till tandläkaren och känner att hon genuint lyssnar på mig. Tar sig god tid att förklara och är mån om att jag ska känna mig nöjd och trygg. Rekommenderas verkligen!”

Från Alice Johansson, 45 år – 2020-10-16

Här är två exempel på omdömen från Aqua Dental i Vasastan:

Omdöme 1

“Otroligt smidigt att kunna boka en tid på nätet och dessutom få en tandläkare som är kunnig och vänlig inom 24 timmar.”

Från Magnus Olsson , 60 år – 2021-03-28

Omdöme 2

“Med gråten i halsen fick jag en akuttid inom 4h, och väl på plats så fick jag hjälp prioriterad att lösa allt på plats. Få förunnat inom tandläkarvården och jag kunde inte blivit mer hjälpt och nöjd!”

Från Alexandra, 35 år – 2021-03-12