Hem Kronoberg Växjö Smile Växjö

Smile Växjö

Klostergatan 8, Växjö
På klostergatan 8, ett stenkast från järnvägsstationen hittar du Växjös senaste tandvårdsklinik. Här flyttade vi in i ombyggda lokaler 2011.

På Smile i Växjö har vi som mål att ge dig Sveriges bästa tandvård. Det innebär att du får en trygg och bekväm tandvård med ett personligt bemötande på dina villkor. Här finns allt det dina tänder behöver – tandläkare, tandhygienister och ledande specialisttandvård. Smile i Växjö erbjuder dig undersökningar, lagningar, tandblekning, implantat och mycket mer.

Vi på Smile Växjö vet att det är viktigt med en bra start för att få en god tandhälsa. Vi har lång erfarenhet av barns tänder och behandlar nästan 900 av Växjös barn och ungdomar. Vi kan barntandvård.  Barn och ungdomar går självklart gratis hos oss. Välkommen att lista ditt barn du också!
 
Välkommen!
Berit Wiksten
Klinikchef

Vad tycker du om Smile Växjö

4.7
Genomsnitts­betyg
Baserat på 2 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarVäxjös nyaste och bästa tandläkareklinik! Trevlig och kompetent personal, Varmt välkomnande med rimliga priser, Kvalitetsmässigt överlägset bäst i jämförelse mot övriga aktörer typ Folktandvården där man hos Smile i alla lägen känner sig välkommen och erhåller den bästa, mest kompetenta och kvalitetsmässigt oslagbart bästa tandvården i länet, utan diskussion där det dessutom är väldigt lätt att få en inbokad tid inom rimlig tid, utan att man behöver vänta i många månader på attberhålla en tid för att påbörja eller slutföra behandlingar. Rekommenderas varmt till såväl ung som gammal.
Från anonym -
Ett av Växjös absolut bästa och trevligaste tandläkarkliniker! Dessa klår Folktandvården med hästlängder vad gäller kvalitet, kundbemötande och i hur man överlag bemöter och tar hand om sina kunder! Efter att ha blivit urkasst bemötta och fått utstå mediokra lågbudgettlagningar hos Folktandvården under flera årtionden ar vi ÄNTLIGEN funnit en tadklinik som är verkligen VÄRDA sitt pris och som verkligen KAN detta med att ta om hand och vårda sina kundkontakter! Både jag och hela min familj (Totalt 5 personer) +många av våra vänner och bekanta är numera listade och fullvärdiga NÖJDA kunder/patienter hos tandvårdskliniken Smile i Växjö
Från anonym -