Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
MyDentist Norrköping

MyDentist Norrköping

Hantverkaregatan 20

602 32 Norrköping

Ring oss
Heart4,4

Tyck till

4,4
Genomsnittsbetyg
Baserat på 15 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till MyDentist på Hantverkaregatan 20 i centrala Norrköping!

Här finner du en trevlig och modern klinik anpassad för att du som kund ska känna dig trygg i våra händer. Hit är du välkommen för de flesta behandlingar inom tandvården. Vi erbjuder bland annat allmäntandvård, tandimplantatbehandlingar samt estetisk tandvård.  

Har du tandvårdsrädsla?
Vi har stor vana av att hantera tandvårdsrädsla. Vi erbjuder dig möjligheten att besöka vår klinik för att titta på våra lokaler och ett samtal där du kan ställa frågor om din kommande behandling. Vi erbjuder också lugnande preparat och självklart bedövning, helt anpassat efter dig.  

Om kliniken
MyDentists kliniker finner du där människor finns och vi anpassar våra öppettider efter våra kunder. Vi arbetar med den senaste tekniken och våra behandlingar håller hög kvalitet. Vi arbetar för att skapa det varumärke som tandvården saknar, en tandvårdskedja som revolutionerar din upplevelse.  

Hos oss kan du välja att betala med fördelaktiga betalningslösningen Arvato-kretid. Du som kund erbjuds räntefri tandvård i upp till ett år, och du kan alltid välja 30 dagars kredit efter din behandling för att sedan i stillhet hemma besluta om din avbetalningsplan. 

Vi är dessutom anslutna till Försäkringskassan, vilket innebär att du kan nyttja ditt allmänna tandvårdsbidrag hos oss. Din behandling täcks också av högkostnadsskyddet. 
Hitta hit
Hantverkaregatan 20
Öppettider
Måndag:
08:00 - 18:00
Tisdag:
08:00 - 18:00
Onsdag:
08:00 - 18:00
Torsdag:
08:00 - 18:00
Fredag:
08:00 - 18:00
Lördag:
08:00 - 16:00
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges Tandläkarförbund
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Arabiska

Finska

Spanska

Bosniska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser endast akutundersökning. Alla eventuella utförda åtgärder tillkommer på priset vilket du blir informerad om av tandläkaren så du kan ta ställning till det då. Du måste vara över 25 år.

Basundersökning

CaretIcon
Komplett undersökning inkl. röntgen, kostnadsförslag samt behandlingsplan utan förpliktelser. Du betalar endast 99 kr. Erbjudandet gäller alla nya patienter över 24 år.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård