Tandläkare Kalmar Mönsterås Mönsteråstandläkarna

Mönsteråstandläkarna

Repslagaregatan 4, Mönsterås
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till tandläkare Kristina Karlsson och Elisabet Sköld i Mönsterås. Du finner oss i vår trevliga klinik i marin miljö centralt i Mönsterås. 

Vi jobbar med teamtandvård i två tandläkarteam. Tandläkare Kristina Karlsson tillsammans med Lotta Melkersson och Amanda Jonsson.

Tandläkare Elisabet Sköld tillsammans med Ewa-Britt Oscarsson och Amanda Jonsson.

Till vår hjälp finns också tandhygenisterna Malin Gustavsson och Linette Engström. I receptionen möter du Ann Dahlin som hjälper dig att boka tider.

Sedan september 2013 är det jag, Kristina Karlsson, som driver Mönsteråstandläkarna då tidigare verksamhetsansvarige Hans Utterborn lämnade över rodret till mig.

I våra lokaler har det bedrivits tandvård i över 40 år och kliniken har sedan 90- talet genomgått större och mindre renoveringar och fått sin marina prägel. 

Välkommen till oss, vi har plats för nya patienter.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer.

Vad tycker du om Mönsteråstandläkarna

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarAllt fungerar bra det är lungt och trevligt
Från Mikael hjert, 50 år -