Tandläkare Jönköping Huskvarna Ehrlington - Tandläkarna i Huskvarna

Ehrlington - Tandläkarna i Huskvarna

Kungsgatan 23B 4tr., Huskvarna
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Vi som arbetar här är tandläkarna Slavica och Per Ehrlington, 2 tandhygienister och 3 tandsköterskor. Tillsammans har vi över 50 års erfarenhet av tandvård.

Barn- eller vuxentandvård spelar ingen roll, vi kan erbjuda vård för alla åldrar. Barntandvård är gratis hos oss, precis som hos folktandvården. Skillnaden är att hos oss får Era barn träffa tandläkaren varje år och inte bara en tandhygienist eller tandsköterska.

Vi erbjuder tandvård med hög kvalitet och stor omsorg. Vi  erbjuder Er 2 års garanti på kronor och broar.

Vi kan bl.a. erbjuda bl.a. barn- och vuxentandvård, tandblekning, implantatbehandlingar och laserunderstödd tandvård, dvs. vi använder vår laser som ett komplement till våra övriga behandlingar.

Laserbehandlingar har fått mycket uppmärksamhet i media och många kan vara nyfikna på dess användningsområden. Vi vet både dess möjligheter och begränsningar, så tveka inte att höra av Er om ni har några frågor. Vi ställer mer än gärna upp med information.

ALLA våra tandtekniska arbeten framställs av svenska tandtekniker på svenska tandtekniska laboratorier. Detta för att vi skall kunna garantera att det som vi sätter in i Din mun håller hög kvalitet, inte innehåller något de inte skall och är lämpligt för just Dig. Du hittar våra tandtekniker under fliken våra samarbetspartners.

Vid alla större behandlingar blir Du kallad till ett extra besök så att vi kan gå igenom alternativ, kostnader och vad som behöver göras. Detta får Du sedan fundera på i lugn och ro hemma innan vi gemensamt tar ett beslut om vad som passar just dig.
Vår praktik ligger ovanför Rosens köpcentrum i Huskvarna centrum. Ingången ligger till höger om pizzeria El Padrino och Ni hittar oss på 4:e våningen.Garaget i källaren har gott om parkeringsmöjligheter så att Ni slipper leta efter parkeringsplats.
 

Vad tycker du om Ehrlington - Tandläkarna i Huskvarna

4.9
Genomsnitts­betyg
Baserat på 3 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarEn bra och kunnig tandläkaren med en bra personal.Kan verkligen rekommendera 👍😊
Från Brittmariepotila , 65 år -
Jättebra !!
Från Mikael Eriksson, 52 år -
Effektiva och vänliga jag litar på dom, jag har dessutom sett att de har bra priser efter att jag har kollat runt. Jag ser också att de vidareutbildar sig och de har varit i Tyskland för att lära sig om Laser-tandvårt, jag tror att lagningar blir smärtfria när dom startar med det.
Från Benny Brogan, 69 år -