Tandläkare Jönköping Gislaved Möller Tandvård Gislaved

Möller Tandvård Gislaved

Köpmangatan 1, Gislaved
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Team Möller Tandvård i Gislaved. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

När du kommer till oss på för första gången tar vi god tid på oss för att bekanta oss och noga ta reda på Dina önskemål. Vi gör en noggrann undersökning och tar de röntgenbilder som behövs. Du får reda på hur Din mun och Dina tänder mår. Utifrån undersökningen och Dina önskemål gör vi ett eller flera förslag på lämplig behandling. Du får givetvis kostnadsförslag på de behandlingar som kan bli aktuella. Vi svarar gärna på de frågor Du har. Undersökningen tar 40-60 minuter.

Du får alltid ett kostnadsförslag, även före första besöket. Där kan du se vad totalsumman är för behandlingen, hur stor den eventuella ersättningen är från försäkringskassan och hur mycket du ska betala. Betalning sker kontant vid varje behandlingstillfälle, gärna med betalkort. Vid stora behandlingar betalar du vid två eller flera tillfällen. Information om detta och hur mycket som ska betalas får du av vår reception.

Vad tycker du om Möller Tandvård Gislaved

4.9
Genomsnitts­betyg
Baserat på 13 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarMycket nöjd
Från anonym -
mycket nöjd
Från Anders larsson, 75 år -
Mycket nöjd
Från Hans Pettersson, 58 år -
Jag är jättenöjd med både bemötandet och arbetet som Möller Tandvård i Gislaved utförde på mina tänder. Utomordentligt professionella och trevliga var de.
Från Hamdija Selimagic, 43 år -
Supernöjd!Haft ont under en längre tid och mycket rädd för sprutor osv.Fick snabbt en akuttid och kan inte vara mer nöjd,underbart bemötande och så proffsigt.Endast positivt att säga och rekommenderas verkligen????????❤️❤️
Från Therese Ekegren Lindh , 38 år -
Så tacksam för all hjälp när jag behövde en akut tid pga av kraftig inflammation runt visdomstand. Ett riktigt varmt och trevligt bemötande.
Från Maria Stark, 43 år -
Trevligt bemötande. Mitt andra besök hos min nya tandläkare blev akut på grund av en trasig tand. Det som var kvar av själva tanden drogs ut snabbt och smidigt. Roten tas bort vid ett senare besök.
Från Ulrika Lönnblom, 50 år -
Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp! Jag kan varmt rekommendera Möllers Tandvård!
Från Ulla, 54 år -
Fick omedelbar hjälp, då en gammal fyllning försvann. Tack.
Från Elsa Einarsson, 73 år -
Första kontakten med min nya tandläkare blev utdragning av en tand. Trots tandläkarskräck med mig i bagaget från barndomen, så kändes det helt OK och ingreppet gick snabbt och smärtfritt.
Från Elisabeth, 55 år -
Jag var orolig när det kommer nytt efter alla år med Ingebert M. Men herregud var bra han var Roger Möller
Från Jonny Johansson -
Varmt vänligt professionellt!
Från Marita, 52 år -
Jag kan varmt och starkt anbefale Möllers tandvård . Et mycket fint bemötande , en fin varm lugnande mänsklig atmosfäre . Akut tandvård fungerar så fint . Kliniken är tip top modern .
Från Jens Nielsen, 59 år -