Halland Laholm Laholms Tandvårdsklinik

Laholms Tandvårdsklinik

Trädgårdsgatan 11 B, Laholm
1 recensioner
Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik i Laholm. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer! En verksamhet i Praktikertjänst
 

Lediga tider i närheten

Bokningsbara tandläkare i närheten

Domini Tandvård Halmstad

Domini Tandvård Halmstad

Klammerdammsgatan 6, Halmstad

Tandvårdslaget - Bashar Oraha

Tandvårdslaget - Bashar Oraha

Köpmansgatan 8, Halmstad

Min Tandläkare Ängelholm

Min Tandläkare Ängelholm

Laxgatan 2, Ängelholm

Tandläkare Nordstrand

Tandläkare Nordstrand

Krapperupsvägen 115, Nyhamnsläge

Vad tycker du om Laholms Tandvårdsklinik

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarLaholms Tandvårdsklinik är verkligen den omtänksamma praktiken som dom utger sig för att vara. Går du i tankar på tandimplantat är Ulf Olson det självklara valet. Med omsorg och en närmast smärtfri behandling utför Ulf tandkirurgi i samband med implantatbehandlingar i en lugn och välkomnande miljö. Priserna är i det närmaste samma som Folktandvården Laholm och praktiken hjälper dig med avbetalningar och eftertanke så din ekonomi klarar även större implantatarbeten. Allt arbete sker på plats i en lugn omhändertagande miljö. Lider du av lite tandläkarskräck rekommenderar jag Laholms Tandvårdsklinik som hela tiden ser till att du inte känner dig stressad. Det är med stor tacksamhet jag idag har helt nya tänder med ökad självkänsla och skälvförtroende. Går du i tankar att byta tandläkare är Laholms Tandvårdsklinik det självklara valet. Tack för all omsorg Ulf med personal. Jag rekommenderar idag alla att byta till den omtänksamma praktiken på trädgårdsgatan 11B i centrala Laholm. Mitt råd till alla är byt tandläkare nästa gång det är dags att sätta sig i tandläkarstolen igen.
Från Karl Göransson, 49 år -