Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
  Arrow right
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
  Arrow right
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänst

  Vi hjälper dig att hitta en tid som passar

  Arrow right

Akut tandvård Eskilstuna

Om du befinner dig i Eskilstuna och plötsligt drabbas av akuta tandproblem såsom svår tandvärk, starka ilningar eller skadade eller utslagna tänder, kan det vara svårt att veta var man ska vända sig. För att göra det enklare för dig har vi samlat en lista över alla tandkliniker i Eskilstuna som erbjuder akut tandvård, även under kvällar och helger.

Tandläkare.se – En söktjänst för tandvård i Eskilstuna

Söker du efter en pålitlig akutmottagning för tandvård i Eskilstuna med höga omdömen och betyg? På Tandläkare.se kan du enkelt hitta det du söker. Genom att söka efter akut tandvård i Eskilstuna, kommer alla kliniker som erbjuder det i staden att dyka upp. Du kan då jämföra omdömen och betyg från tidigare patienter och välja den klinik som känns mest lämplig för dig. Boka en tid direkt online hos den valda kliniken.

När bör jag söka akut tandvård?

Det finns flera situationer då det är lämpligt att söka akut tandvård. Några exempel är:

 • Kraftig tandvärk som inte går över med vanlig smärtstillande medicin
 • Skada på tänder eller käken, till exempel efter ett slag eller fall
 • Blödning från munhålan som inte upphör
 • Infektion i munnen som orsakar svullnad, feber eller svårt att svälja
 • Avvikande utveckling av tänder eller käke hos barn
 • Förlorad eller skadad fyllning eller krona

Det är viktigt att inte vänta för länge med att söka vård om man har akuta tandproblem eftersom det kan förvärra tillståndet.

Akut tandvård på helgen i Eskilstuna

Det kan hända att du vaknar upp en helgdag med svår tandvärk eller en infektion i din mun. Om detta är fallet, finns det flera tandläkarmottagningar i Eskilstuna som erbjuder akut tandvård även under kvällar och helger. Du kan använda vår söktjänst för att hitta vilka kliniker som har öppet här på sidan.

Är du rädd för tandläkaren?

Om du lider av tandläkarrädsla och känner oro och ångest inför att ens boka en tandläkartid, kan det vara lugnande att veta att det finns många erfarna tandläkare med hög kompetens som är vana vid att hantera patienter med dessa känslor. De vill gärna hjälpa dig på alla sätt de kan.

Tandläkaren kan föreslå användning av lustgas eller lugnande läkemedel innan behandlingen för att du ska känna dig avslappnad. Lokalanestesi (lokalbedövning) kan också användas för att göra behandlingen smärtfri. Men ibland kan det behövas smärtstillande medicin som Paracetamol, Ibuprofen eller Alvedon efter ingreppet. För de mest rädda patienterna kan behandling under narkos erbjudas.

Vanliga frågor & svar

 • Vad kostar akut tandvård i Eskilstuna?

  PlusIcon
  Tandvård kan vara dyrare eller billigare beroende på vilken klinik du väljer och vilken typ av behandling som krävs. Om du söker efter en tandläkare med rimliga priser i Eskilstuna kan du jämföra priser på Tandläkare.se. På så sätt kan du hitta en tandläkare som passar både dina behov och din ekonomi.
 • Hur bokar man akut tandvård i Eskilstuna?

  PlusIcon
  Att hitta och boka akut tandvård i Eskilstuna är enkel på Tandläkare.se. Genom att använda sökfunktionen, kan du enkelt välja "Eskilstuna" och "Akuttid" för att se lediga tider. Du kan jämföra tider och priser, samt läsa recensioner från tidigare patienter för att välja en lämplig klinik. Sedan kan du boka din tid direkt online utan krångel.
 • Hur fungerar tillgängligheten hos jourtandläkare i Eskilstuna?

  PlusIcon
  De flesta tandläkarmottagningar i Eskilstuna är utformade för att vara tillgängliga för alla, oavsett fysisk förmåga. Du kan förvänta dig att de har lättillgängliga ingångar, toaletter och annan utrustning som är anpassade för personer med rullstol eller rullator. På så sätt kan alla, oavsett deras fysiska förhållanden, enkelt komma till tandläkaren.